juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Corporate Compliance Officer till OKQ8

Ort
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Corporate Compliance Officer till OKQ8

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Nu söker vi en jurist till rollen som Corporate Compliance Officer på vårt huvudkontor i Stockholm. 

Dina arbetsuppgifter
Som Corporate Compliance Officer kommer du att få en central roll i bolaget med ansvar för vidareutvecklingen och implementeringen av vårt complianceprogram, bl.a. inom områden som konkurrensrätt, persondataskydd, anti-korruption och penningtvätt. I rollen ingår även att agera som Dataskyddsombud samt ansvara för utbildning av medarbetare i relevanta compliance- och affärsetiska frågor. Vidare kommer du att arbeta med drift och utveckling av bolagets whistleblowingfunktion. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. följande:

  • Ge råd och stöd till verksamheten inom complianceområdet

  • Genomföra risk-analyser

  • Utveckla åtgärdsplaner

  • Utarbeta policys och rutiner 

  • Ta fram och genomföra utbildningar

  • Genomföra kontroll av verksamheten

Du kommer ingå i vår juristavdelning och arbeta nära affärsverksamheten. Rollen ger stora möjligheter att självständigt utforma bolagets compliance-arbete inom de aktuella områdena.

Du rapporterar till Chefsjuristen. 
OKQ8 är ett företag som genomgår en omfattande omställning vad gäller hållbarhetsarbete och digitalisering. För att passa in i rollen och trivas måste du därför vara driftig och lösningsorienterad med ett genuint intresse för att arbeta verksamhetsnära i en föränderlig och dynamisk arbetsmiljö. Det är vidare viktigt att du är prestigelös och självständig samt besitter hög integritet. 

Utbildning och erfarenheter
Vi söker dig som är utbildad jurist med minst sju års relevant arbetslivserfarenhet. Du besitter goda kunskaper inom dataskydd. Har du erfarenhet av att arbeta med Corporate Compliance inom något eller flera av områdena konkurrensrätt, anti-korruption eller penningtvätt är detta mycket meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Har du minst grundläggande förståelse av danska är detta meriterande. 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Peter Ekström på tfn. 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

Om OKQ8 Scandinavia

  • Modiga ledare - Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.

  • Flexibelt arbetsliv - Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov. 

  • Familj och fritid - En sund balans mellan arbete och fritid tror vi är avgörande för såväl välmående som ett effektivare arbetsliv. Vi vill möjliggöra ett liv där familj och en aktiv fritid kan kombineras med arbete och karriär.

  • Utveckling och talang - Utveckling på alla nivåer är en del av vår företagsstrategi. I vår värld är det en fördel att våga utmana sig själv att prova något man inte kan. Det är så vi hittar nya talanger internt.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Dela detta jobb

Corporate Compliance Officer till OKQ8

Sharp Recruitment & Consultants