juridikjobb.se

logga

Data Protection Correspondent- Jurist till Sverige och Finland

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Data Protection Correspondent- Jurist till Sverige och Finland

Edenred erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.

Som jurist hos Edenred kommer har du en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet och kommer att arbeta nära flera olika delar av organisationen.

Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda. Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Arbetsbeskrivning
I rollen som Data Processing Correspondent (DPC) för Sverige och Finland ger du råd och stöd till Edenred avseende tillämpningen av gällande dataskyddslagstiftning, såsom GDPR.

Som DPC får du ett omväxlande arbete där du ansvarar bland annat för att för att identifiera risker inom dataskyddsarbetet, bistå vid utarbetandet och implementering av globala riktlinjer, policys och instruktioner. Du kommer även att uppdatera och upprätthålla bolagets register av behandling av personuppgifter, kartlägga dokument och processer, hantera begäran av registerutdrag avseende personuppgifter, bevaka utvecklingen av regelverk, hantera, utbilda och informera organisationen samt att löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad.

Du kommer arbeta med det globala juristteamet i Paris såväl som med organisationen i Sverige och Finland.

Tjänsten är nyinrättad och det finns därför stora möjligheter att både påverka utformningen samt att växa i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket god kunskap om och har arbetat med regler för hantering av personuppgifter, särskilt GDPR, under ett par år på advokatbyrå, bolag eller myndighet.

Du bör även behärska och vara intresserad av IT-rätt och kunna ta till dig och förstår ny teknologi. Erfarenhet från finansbranschen, särskilt inom sektor för betaltjänster, och/eller regulatorisk verksamhet är meriterande.

Som person är det viktigt att du har förmåga att verka både i en internationell miljö och med den lokala verksamheten i Sverige och Finland. Du är en noggrann, pedagogisk, utåtriktad relationsbyggare som tycker om att samarbeta med många olika personer. Internt och externt.
Du talar och skriver flytande engelska och svenska. Har du dessutom kunskaper i finska så värderas det högt.

Vad du erbjuds
Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag och har alla förutsättningar att utvecklas i rollen. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att arbeta i ett bolag som tillhandhåller en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Edenred med Jurek Rekrytering och Bemanning. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Catarina Isaksson på tel 076-002 69 81 alternativt catarina.isaksson@jurek.se

Om Edenred
Edenred är ett ledande fintechbolag som förenklar och förbättrar arbetslivet för människor i 46 länder. Våra över 10 000 medarbetare strävar efter att göra arbetslivet säkrare, effektivare och mer användarvänligt, och därmed bättre, för alla. Koncernen hade 2019 en affärsvolym på 31 miljarder euro, främst via digitala format. Edenred är börsnoterat på Euronext Paris och aktien ingår i indexen CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe och MSCI Europe. Edenred Sweden erbjuder tjänster som förbättrar produktiviteten för företag, bland annat genom att öka hälsa, välmående och motivation hos dess medarbetare. Vår produktportfölj innefattar Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.

Nyfiken? Kom och väx med oss!

Dela detta jobb

logga
Data Protection Correspondent- Jurist till Sverige och Finland

Jurek