juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

DPO till Telia Finance AB

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-31

Ansök nu

DPO till Telia Finance AB

Telia Finance AB är ett fristående bolag som agerar finansieringsmotor åt Telia Company. Telia Company har en global närvaro med Norden och Baltikum som huvudmarknader. Detta ger Telia Finance AB möjligheter att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga finansieringslösningar på kundens villkor.

Arbetsbeskrivning

I rollen som DPO kommer du bland annat att övervaka och kontrollera efterlevnad av GDPR och interna styrdokument avseende skydd av personuppgifter, arbeta för en ökad medvetenhet och kunskap avseende skydd av personuppgifter, hantera personuppgiftsincidenter, samarbeta med relevanta tillsynsmyndigheter, vara kontaktperson ut mot de registrerade; upprätta rapporter till Group DPO Office, genomföra tester/granskningar samt kvartalsvis rapportera till Head of Compliance och bolagets styrelse.

Du tillhör Complianceavdelningen och du hjälper även till att stödja avdelningen i övriga Complianceuppgifter beroende på gruppens arbetsbelastning.

Då Telia Finance AB är en nordisk organisation sker mycket av arbetet på engelska. Tjänsten är placerad på Telias kontor i Solna.

Vem är du?

Vi tror att du, efter avslutad akademisk examen, har cirka tre till fem års arbetslivserfarenhet från dataskyddsrelaterat arbete från bolag, advokatbyrå eller Integritetsskyddsmyndigheten.

Du bör ha goda kunskaper inom GDPR och annan personuppgiftslagstiftning. Det är därutöver meriterande om du har:
• erfarenhet av att ge råd och stöd avseende regelverkstolkning och praktisk tillämpning,
• erfarenhet av att genomföra kontroller, inkluderat analys och rekommendation,
• erfarenhet av att återrapportering och uppföljning avseende regelefterlevnad, och/eller
• förståelse för IT-system och processer för finansiella företag,
• erfarenhet från bank- eller finansbolag.

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en god kommunikatör, positiv, lösningsorienterad och prestigelös. Vidare är du strukturerad och har en hög integritet.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant tjänst och vi ger dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll.

Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Telia Finance AB med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.

Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity!

 

 

Dela detta jobb

Logo
DPO till Telia Finance AB

Jurek