juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Erfaren avtalsstrateg/controller

Ort
Utgår

2022-06-06

Ansök nu

Erfaren avtalsstrateg/controller

Vill du vara med i vår förändringsresa mot strategisk avtalsförvaltning och kategoristyrt inköp? Vill du arbeta i en inköpsgrupp om 20 personer med högt i tak och kollegor som ställer upp för varandra? Då ska du söka dig till oss!

Om rollen

Du kommer som en av tre drivna, affärsmässiga och strukturerade avtalscontrollers arbeta med planering och med att genomföra uppföljning av bolagets leverantörsavtal enligt nyligen framtaget arbetssätt, samt vidareutveckling av detsamma. Detta gör du tillsammans med verksamhetens engagerade och kompetenta medarbetare där en viktig del är att stötta och vägleda dem.

Andra vanliga arbetsuppgifter:

  • Vara med och bygga upp ett nytt arbetssätt kring kategoristyrning tillsammans med kollegor både från inköpsenheten och från övriga verksamheten.
  • Medla när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter och vid behov samordna med bolagsjurist.
  • Inköpsanalysarbete och uppföljning av nyckeltal.

Rollen är en tillsvidareanställning med placering i Ulvsunda med tillträde enligt överenskommelse.

I din tjänst kan du komma att arbeta med känslig information och bakgrundskontroll kommer därför att genomföras.

Om dig

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har:

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, inköp eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt.
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet från arbete inom avtalsförvaltning, ekonomi, juridik, inköp eller närliggande områden.

Det är meriterande med erfarenhet av strategiskt inköpsarbete med fokus på avtalsförvaltning inom offentlig upphandling, erfarenhet av QlikSense eller liknande analysverktyg, mycket goda kunskaper inom Excel samt erfarenhet av projektledning, erfarenhet från offentlig sektor, kategoristyrning eller inköpsanalys.

Som person är du duktig på att se helheten och är noggrann samt är bra på att identifiera, hantera och följa upp detaljer i arbetet. Du är strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du är bra på att arbeta självständigt och tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter och det gemensamma resultatet. Du kommer i ditt arbete ha många interna och externa kontaktar och därför är du viktigt att du kommunicerar både skriftligt och muntligt på ett pedagogiskt sätt. 

I din roll kommer du få tillgång till olika utbildningar och fortlöpande få möjlighet att utvecklas internt. Hos oss finns mycket erfarenhet och kunskap - vi kommer hjälpa dig att lyckas med ditt uppdrag!

Ansökan

Sök tjänsten som avtalsstrateg/controller senast den 26 april.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har valt våra annonseringskanaler och process för denna rekrytering och undanber oss kontakt av säljare!

 

Dela detta jobb

Logga
Erfaren avtalsstrateg/controller

Stockholm vatten och avfall