juridikjobb.se

ERFAREN ENTREPRENADRÄTTSJURIST TILL MAQS

Ort
Utgår

2021-04-25

Ansök nu

ERFAREN ENTREPRENADRÄTTSJURIST TILL MAQS

Vi är en fullservicebyrå med lång erfarenhet av nära nog samtliga branscher. Våra kunder är allt ifrån multinationella företag, svenska kommuner till private equity-aktörer och medelstora ägarledda bolag. Våra styrkor är vår höga nivå av juridiskt kunnande i kombination med ett starkt fokus på våra kunders affärer. Hos oss jobbar 146 affärsjuridiska experter som drivs av en oupphörlig vilja att skapa nytta - nytta och mervärde som får andra att växa. På MAQS syns engagemanget och känns gemenskapen!

MAQS söker erfaren Entreprenadrättsjurist till Stockholm

Bakgrund
MAQS har en stark tillväxt inom området Bygg & Entreprenad och avser nu att under kommande år investera i en fokuserad marknadssatsning inom området, därför behöver vi förstärka teamet och söker ytterligare en senior biträdande jurist med erfarenhet och genuint intresse av entreprenadrätt. Placering för tjänsten kommer att vara Stockholm, men arbetet sker sömlöst över alla MAQS kontor.

Erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har 5-7 års erfarenhet av att arbeta med entreprenadrätt från annan advokatbyrå eller från att ha arbetat både vid advokatbyrå och bolag inom fastighets/byggbranschen. Du bör ha gedigen kunskap och intresse för entreprenadrättsliga frågor, tvister, byggprocesser och det regelverk som är kopplat till området. Du kommer att självständigt få projektleda entreprenadsrättsliga tvister likväl som att arbeta i team och handleda yngre kollegor. Vidare är det viktigt att du kan arbeta obehindrat på både svenska och engelska, skriftligt såväl som muntligt.

Du kommer att arbeta i redan befintliga ärenden men även vara med och fortsätta att bygga avdelningen för Bygg & Entreprenad i Stockholm. Den vi söker är det vi kallar en ”mersäljande projektledare”, det vill säga, du är både en kunnig jurist och projektledare men har samtidigt ett intresse av att skapa nya affärer och ökad nyttan för våra kunder.

Du trivs i konsultrollen och får energi av möten med kunder och du ser vikten av att arbeta med affärsutveckling och kundrelationer, på både lång och kort sikt. Självklart trivs du i rollen som rådgivare, du har hög arbetskapacitet och värdesätter ordning och noggrannhet, vilket är viktigt för att lyckas i rollen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07. Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

 

Dela detta jobb

ERFAREN ENTREPRENADRÄTTSJURIST TILL MAQS

von Feilitzen & Partners AB