juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren entreprenadupphandlare för konsultuppdrag i Stockholm

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Erfaren entreprenadupphandlare för konsultuppdrag i Stockholm

För en kunds räkning söker vi nu en erfaren entreprenadupphandlare för löpande uppdrag på heltid för att täcka upp under pågående rekrytering. Uppdraget är på heltid och planeras starta omgående och pågå t.o.m. december 2021. 

Om uppdraget
Arbetet omfattar upphandling av ramavtal inom AB/ABT/ABK/ABFF samt förnyade konkurrensutsättningar på kundensbyggavtal. Du kommer att arbetar tätt med projektledare och förväntas vara helt självgående i dina upphandlingar samtidigt som du får ledning från kategoriansvarig upphandlare eller inköpschef avseende beslut eller interna processer och att följa redan fattade beslut.

Du förväntas kunna driva flera upphandlingar samtidigt, inte sällan 5-10 pågående projekt men då i olika faser där alla inte är i en aktiv fas.

Målet är att driva upphandlingar i mål i utsatt tid och med hög kvalitet och bevaka och säkerställa de beslutade inköpsrutiner som finns.

Kvalifikationer
För att axla rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av entreprenadupphandling (AB/ABT/ABK), (3 år heltid) och har genomfört minst 10 entreprenadupphandlingar enligt AB/ABT. Du har även erfarenhet av att upphandla ramavtal samt erfarenhet av upphandlingssystem (gärna Primona-Kommers men inget krav)

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren entreprenadupphandlare för konsultuppdrag i Stockholm

Devotum