juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren Patent Paralegal till Groth & Co

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Erfaren Patent Paralegal till Groth & Co

Groth är en av Sveriges ledande rådgivare inom immaterialrätt. Våra kunder finns världen över och tillsammans med dem arbetar vi strategiskt för att skapa konkurrensfördelar genom immaterialrättslig rådgivning i kombination med en djup affärsmässig förståelse. Groth befinner sig nu i en stark expansions- och utvecklingsfas. Vi söker en ytterligare erfaren Patent Paralegal till vårt team i Stockholm.

Vad vi erbjuder

Vårt team av Paralegals är ett rutinerat och sammansvetsat team där vi nu söker dig som är erfaren Paralegal inom patent. Vi arbetar nära och tillsammans med varandra och hos oss står professionalitet, teamarbete, samarbete, kvalitet, trygghet och fungerande rutiner i fokus. Vår kultur präglas av högt i tak och en kommunikativ och trevlig stämning där kollegor med olika kompetenser jobbar nära varandra.

Vårt team av erfarna Paralegals utgör en avgörande funktion i vår verksamhet. Vi arbetar ständigt med att förnya oss genom att hitta nya arbetssätt i en traditionell bransch med traditionella yrkesroller. Vi ser fram emot att du blir en viktig del i det fortsatta arbetet och att du kan bidra med dina erfarenheter.

Vi är idag 45 medarbetare och flyttar inom kort till nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm, vilket kommer att innebära en arbetsmiljö utöver det vanliga.

Vem du är

Vi tror att du är en erfaren Patent Paralegal och har/är:

  • Minst 5 års relevant erfarenhet från IP-byrå eller från bolag eller industrin vad gäller alla delar av sedvanlig patentärendehantering
  • Självständig, noggrann och med förmåga att organisera arbete/rutiner
  • God samarbetsförmåga och stresstålig

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Mikael Bock, 073-157 49 84 eller mikael.bock@sharprecruitment.se.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag.

Groth & Co

Groth & Co är Sveriges äldsta IP-byrå och startades redan 1869 av Lorenz Albrecht Theodor Groth, vilket gör oss till Skandinaviens första rådgivare inom området. Vår långa resa har tagit oss från den svenska industrialiseringen till dagens dynamiska näringsliv präglat av innovation, globalisering och digitalisering. Vi är experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera.

 

 

 

Dela detta jobb

Erfaren Patent Paralegal till Groth & Co

Sharp Recruitment & Consultants