juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Erfaren Patentkonsult/EPA till Groth & Co

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Erfaren Patentkonsult/EPA till Groth & Co

Groth är en av Sveriges ledande rådgivare inom immaterialrätt. Våra kunder finns världen över och tillsammans med dem arbetar vi strategiskt för att skapa konkurrensfördelar genom immaterialrättslig rådgivning i kombination med en djup affärsmässig förståelse.

Groth befinner sig nu i en stark expansions- och utvecklingsfas och vi söker en ytterligare erfaren patenkonsult (EPA) till vårt team i Stockholm.

Vad vi erbjuder

Vår rådgivning utmärks av en djup förståelse av immaterialrättens kommersiella betydelse och dess affärsmässiga möjligheter. Utöver det traditionella arbetet som patentombud, kan du därför hos oss få arbeta med högkvalificerad rådgivning kring kommersialisering av IP och då exempelvis inom områden som transaktioner och företagsöverlåtelser.

Groths processteam företräder regelbundet klienter i patentprocesser och vid avtalsförhandlingar. Teamet består av såväl erfarna processjurister som patentkonsulter. Beroende på intresse och erfarenhet finns möjligheter att jobba med eller ingå i detta team.

Som rådgivare hos oss får du en mycket speciell kombination av det lokala, men också av det globala. Vi är idag 45 medarbetare och flyttar inom kort till nya lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Vår kultur präglas av högt i tak och en kommunikativ och trevlig stämning där kollegor med olika kompetenser jobbar nära varandra.

Vi erbjuder ett av branschens förmånligaste provisionssystem.

Groth ägs av i huvudsak ett antal personer i ledningen och erfarna konsulter. Delägarskap kan erbjudas över tid.

Vem du är

Vi söker ytterligare en erfaren patentkonsult (European Patent Attorney) till vårt patenteam som idag består av 11 erfarna kollegor.

Du har/är:

  • Civilingenjörsexamen
  • European Patent Attorney
  • Minst 5 års erfarenhet av patentarbete efter auktorisation, i första hand från ombudssidan
  • Erfarenhet av kundansvar
  • Driv och utpräglat affärsmässigt förhållningssätt
  • Entreprenörsanda och gillar att skapa nya affärer

Alla teknikområden är intressanta, men i synnerhet elektronik/mjukvara.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Mikael Bock, 073-157 49 84 eller mikael.bock@sharprecruitment.se.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag.

Groth & Co

Groth & Co är Sveriges äldsta IP-byrå och startades redan 1869 av Lorenz Albrecht Theodor Groth, vilket gör oss till Skandinaviens första rådgivare inom området. Vår långa resa har tagit oss från den svenska industrialiseringen till dagens dynamiska näringsliv präglat av innovation, globalisering och digitalisering. Vi är experter inom patent, varumärken, design, domännamn, upphovsrätt, tvist & process, bevakning, namnskapande med mera.

 

 

 

Dela detta jobb

Erfaren Patentkonsult/EPA till Groth & Co

Sharp Recruitment & Consultants