juridikjobb.se

logga

Eversheds Sutherland söker biträdande jurist till M&A-teamet

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Eversheds Sutherland söker biträdande jurist till M&A-teamet

Eversheds Sutherland är en av världens största fullservicebyråer och sysselsätter globalt över 3 000 jurister fördelade på 69 kontor i 34 länder. Byrån anses vara bland de 10 främsta i världen och rankades 2019 bl.a. som den ledande advokatbyrån i England av Acritas UK Law Firm Brand Index. Kontoret i Stockholm sysselsätter för närvarande ett femtiotal medarbetare och tillhandahåller branschspecifik expertis inom samtliga för våra klienter centrala affärsjuridiska områden.

Advokatbyrån expanderar och söker nu biträdande jurist till M&A-teamet!

Arbetsbeskrivning

Som jurist i Eversheds Sutherlands M&A-team kommer du att vara en del av ett internationellt team bestående av ca 700 jurister och få möjlighet att regelbundet arbeta med kolleger runt om i världen i olika M&A-projekt.

Vi biträder löpande noterade och onoterade internationella och svenska bolag, riskkapitalbolagsamt finansiella institut i M&A-transaktioner. Vår rådgivning omfattar bland annat förvärv, samgåenden, omstruktureringar, avyttringar, management buy-outs och exitprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat 2 – 4 år på advokatbyrå. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskilt fokus på transaktioner. Du står inför att bli eller är precis nybliven projektledare och du har börjat bistå vid granskning och förhandling av transaktionsrelaterade avtal. Då många av våra transaktioner är internationella, pratar och skriver du engelska obehindrat. Det är förstås inte bara dina formella meriter vi värdesätter, dina personliga egenskaper är minst lika viktiga. Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och engagerad, även har en hög social kompetens samt ett stort intresse för affärsjuridiken och advokatrollen. Du trivs och får energi i en internationell miljö, är prestigelös, men ändå mycket noggrann i ditt arbete, samt uppskattar att arbeta i team.

Du erbjuds

Som jurist på Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och engagerande arbete på en av världens största internationella advokatbyråer. Möjligheter till arbete vid byråns andra kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar stort på kompetensutveckling i form av utbildning och mentorskap, samt eftersträvar dialog och feedback, allt för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Advokatbyråns investeringar här sker alltid med fokus på långsiktig och ömsesidig framgång.

Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eversheds Sutherland med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Eversheds Sutherland söker biträdande jurist till M&A-teamet

Jurek