juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stiftelsen IGNIS söker nu tre Familjerättsjurister varav två med placering centralt i Stockholm och en med placering centralt i Eskilstuna.

Arbetsbeskrivning

I rollen som familjerättsjurist kommer du att arbeta med varierande ärenden inom familjerätt och arvsrätt som i huvudsak består av upprättande av bouppteckningar, bodelningar, arvsskiften samt dödsboförvaltningar och testamenten.

I arbetet ingår att vara rådgivare i familjerättsliga frågor och du kommer att ha fortlöpande kontakt med byråns kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet av en liknande tjänst.

Som person är du lyhörd med en mycket god kommunikationsförmåga. Du är ansvarsfull, ambitiös och har stark servicekänsla. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och är förtroendeingivande, prestigelös och noggrann. Vi värdesätter driv och engagemang.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet av att agera ombud ser vi det som meriterande.

God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll där du får arbeta med kvalificerad juridik. Du kommer att få arbeta med glada engagerade medarbetare där det råder en kollegial samverkan och är högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Hacer Anar, 08-673 83 05 eller HR ansvarig Yvonne Alm 08-673 83 26.

Ansökan

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till yvonne.alm@ignis.se så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Mer info:

Område

      Stockholms stad

Yrkesroll

      Juridik, Juridisk rådgivning

Typ av anställning

      Heltid, Tillsvidareanställd

Hemsida

      https://www.ignis.se/

logo

Familjerättsjurister sökes till Stiftelsen IGNIS Begravningsbyråer

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb