juridikjobb.se


 


Konsultuppdrag som kommersiell förvaltare till fastighetsägare i Göteborg. Uppdraget startar i april och pågår till augusti. 

Som fastighetsförvaltare kommer du självständigt ansvara för förvaltningen av dina fastigheter och vara kundansvarig mot hyresgästerna. Uppdraget du har blir att tillsammans med kunden förvalta och utveckla fastigheterna. 

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av kommersiell förvaltning
  • Allmän teknisk kunskap
  • Du har kunskap vad gäller avtal och hyresjuridik

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos kunden är det viktigt att du är en teamspelare och en självstartande person. Du är en trygg och stabil person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt driver dina processer. Självklart har du också ett affärsmässigt tänk. 
Då denna roll innebär mycket kontakt både med samarbetspartners tillika hyresgäster är det av stor vikt att du har en mycket god samarbetsförmåga och värdesätter goda relationer.

Ansökan
För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 0701-43 03 57.

Fasticon Kompetens AB - Konsultuppdrag som kommersiell förvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-05

Ansök nu

Dela detta jobb