juridikjobb.se

logga

Fastighetsägarna Syd söker jurist inom fastighetsrätt

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Fastighetsägarna Syd söker jurist inom fastighetsrätt

Fastighetsägarna är en kunskapsorienterad branschorganisation med både bredd och spetskompetens inom frågor som rör fastighetsbranschen. Hos oss på Fastighetsägarna Syd arbetar medarbetarna inom olika områden som exempelvis fastighetsjuridik, hyresförhandling, kommunikation och opinionsbildning. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas.

Arbetsbeskrivning:

Nu söker vi en fastighetsjurist till vårt kontor i Malmö som idag har fyra fastighetsjurister i motsvarande befattning. Du kommer att arbeta med att bistå våra medlemmar med rådgivning, agera ombud vid domstol och hyresnämnd samt hålla i utbildningar inom det fastighetsrättsliga området. Du kommer även att utföra juridisk hantering av inkassoverksamhet. I tjänsten kommer du att vara placerad i Malmö, men arbeta över hela regionen som är Skåne, Blekinge och Kronoberg.

Vem är du?

Du har juristexamen och minst tre års relevant arbetslivserfarenhet samt processvana. Det är meriterande om du har notariemeritering, erfarenhet från hyresnämnd eller motsvarande. Vi utgår ifrån att du har ett intresse för både processrätt, fastighetsrätt och hyresrätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.

Du är affärsmässig och kan se behovet hos medlemmarna. Du är vidare både noggrann, ansvarstagande, självgående och serviceinriktad samt har gott omdöme och hög integritet.

Du erbjuds:

Hos oss arbetar du med egna uppdrag och klienter. Ditt ansvar är stort samtidigt som det erbjuder goda möjligheter att själv planera tiden. På Malmökontoret kommer du att arbeta i ett sammanhang med andra drivna jurister som arbetar med olika rättsområden. Samtliga arbetar med eget budgetansvar.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fastighetsägarna Syd med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urval sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, notera att vi inte accepterar ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på telefonnummer 0736 90 50 18 alternativt matilda.karlsson@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Fastighetsägarna Syd söker jurist inom fastighetsrätt

Jurek