juridikjobb.se

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision 'Hem för var och en' och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligast jobb och arbetsplats!


Presentation:
MKB söker nu en fastighetsförvaltare. Du blir ansvarig för att med kunden i fokus, leda och utveckla ett eller två förvaltningsområden, vilket omfattar cirka 2500 lägenheter och 12 - 15 medarbetare. Ditt mål är att säkerställa att kunderna är nöjda, att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt uppsatta mål, och att bostadsområdena utvecklas strategiskt för att stärka området och stadens fortsatta attraktivitet.
 
För att lyckas krävs att du har förmåga att kombinera affärstänk med stort kundintresse och socialt samhällsengagemang. Du är drivande och vill nå resultat. Med flera års ledarerfarenhet vet du att du gillar att jobba genom och tillsammans med andra. Du kan entusiasmera en grupp mot gemensamma mål och samtidigt se och utveckla varje individ till sin fulla potential.

Dina arbetsuppgifter:
De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

  • Personalansvar
  • Budget- och resultatansvar
  • Att tillsammans med ditt team upprätta verksamhetsplaner och fastighetsstrategier
  • Att samarbeta med företagets olika stöd/specialistavdelningar kring exempelvis underhålls-/ ombyggnadsprojekt, kommersiella lokaler, miljöfrågor och nyproduktion
  • Att samverka med olika externa parter, föreningsliv och aktörer i staden, som kan bidra till att skapa långsiktigt attraktiva och trygga bostadsområden bl a genom förebyggande sociala insatser
  • Att omvärldsbevaka och driva centralt övergripande utvecklingsarbete
  • Att stärka områdets attraktivitet med ett gediget kundfokus

Din bakgrund:
 Vi söker dig som har god erfarenhet av ledarskap och av att ha eget budget- och resultatansvar. Du besitter en god kommunikativ förmåga och har ett välutvecklat affärsmässigt sinne. För dig är det självklart med en hög grad av kundmedvetenhet och servicekänsla. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen och/eller kundservice, samt om du innehar en fastighetsekonomisk utbildning.

Vi erbjuder:
MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med över 310 anställda. Med drygt 23 800 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 35,5 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.
Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.
Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. Dessutom har vi jättegott kaffe!

Ansökan:
 Om du finner tjänsten intressant och känner igen dig i beskrivningen ovan, så ser vi gärna din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar MKB med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se.
 
Sista ansökningsdag är 2019-11-17, men intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kommer tillsättas, så snart vi funnit rätt kandidat, så vänta inte för länge med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734-076625 eller via peter.karlsson@fasticonkompetens.se.
 
 Varmt välkommen med din ansökan!
 
 Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

Fastighetsförvaltare med personalansvar

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb