juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nu har du chansen att bidra med din kunskap här och bli en del av en arbetsplats där vi verkligen trivs ihop och där vi tillsammans förvaltar och utvecklar vår expertis för att kunna ge den bästa servicen.

I Stockholm är vi 16 stolta jurister, och totalt är vi närmare 20 jurister i bolaget. Som fastighetsjurist hos SBC kommer du bidra med din expertis och vi ser framemot att träffa dig och höra om vad du motiveras av!

Vad du kommer att få ansvara för

Du kommer med din expertis vare ett betydelsefullt stöd till bostadsrättföreningar och övriga kunder i olika slags fastighetsrättsrelaterade frågor genom rådgivning och som juridiskt ombud. Du kommer att arbeta brett inom förenings- och fastighetsrätten med frågor inom såväl bostadsrättjuridiken som hyresrättsjuridiken samt entreprenadjuridiken. 

Ditt huvudansvar kommer att vara 

  • Granskning och upprättande och omförhandlingar av avtal

  • Tvistelösning inom och utanför domstol och hyresnämnd

  • Upprättande av rättsliga utlåtande

  • Hålla utbildningar internt och till våra kunder

  • Sitta ordförande vid föreningsstämmor 

Vad du kommer att bidra med

Visst är du en utåtriktad person som gärna arbetar i en händelserik miljö? På SBC bör du vara både social och bra på att bygga relationer för att kunna få återkommande kunder. Det är klart att du samtidigt ska trivas med att arbeta självständigt med dina ärenden men om du bollar med dina kollegor så passar du in utmärkt i gänget! Vi har ambitiösa omsättningsmål som vi i gruppen drivs av. Å andra sidan har vi arbetstidsförkortning som ger möjligheten till flexibelt arbete. 

Nu söker vi dig som har

  • juristexamen

  • yrkeserfarenhet inom fastighetsrätten med processvana gärna från advokatbyrå, juristbyrå, organisation och/eller liknande

  • god pedagogisk och kommunikativ förmåga

  • ett strukturerat och analytiskt arbetssätt

Är du vår nästa fastighetsexpert? 

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka CV och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig! 

I över 100 år har vi på SBC framgångsrikt förvaltat bostadsrätter och vi är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Priset som Fastighetsbranschens bästa arbetsgivare 2021 ser vi som ett bevis på att vi gör rätt saker, att vi är snabbfotade och nytänkande. Det finns en anledning till att över 4000 bostadsrättsföreningar anlitar oss. Vi har en samlad expertis inom allt från det dagliga underhållet till utvecklingen av fastigheter, då vi är en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Med kontor på fem orter i landet och med cirka 320 anställda vill vi nu ha med dig på vår resa!

Kontaktperson

Therese af Jochnick

Therese.afJochnick@sbc.se

087757237

 

Fastighetsjurist

Ort
Utgår

2021-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb