juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SBC växer och söker en vass, erfaren fastighetsjurist med vinnarinstinkt och glimten i ögat. Nu har du chansen att bidra med din kunskap och bli en del av en arbetsplats där vi verkligen trivs ihop och där vi tillsammans förvaltar och utvecklar vår expertis för att kunna ge den bästa servicen.

I Stockholm har vi fina lokaler på Södermalm och i Göteborg sitter SBC centralt i Nordstan. Juristavdelningen i Göteborg består av 3 medarbetare, i Stockholm är vi 16 och totalt är vi över 20 stolta jurister i bolaget. Som jurist arbetar du självständigt men har stöd av alla andra jurister i det dagliga arbetet då samarbetet mellan de olika kontoren är stort.

Vad du kommer att få ansvara för

Du kommer med din expertis vare ett betydelsefullt stöd till bostadsrättföreningar och övriga kunder i olika slags fastighetsrättsrelaterade frågor genom rådgivning och som juridiskt ombud. Du kommer att arbeta brett inom förenings- och fastighetsrätten med frågor inom såväl bostadsrättjuridiken som entreprenadjuridik men främst inom den kommersiella hyresrättsjuridiken. 

Ditt huvudansvar kommer att vara 

  • Granskning och upprättande och omförhandlingar av avtal

  • Tvistelösning inom och utanför domstol och hyresnämnd

  • Upprättande av rättsliga utlåtande

  • Hålla utbildningar internt och till våra kunder

  • Sitta ordförande vid föreningsstämmor 

Vad du kommer att bidra med

Du är affärsfokuserad med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Det är klart att du samtidigt ska trivas med att arbeta självständigt med dina ärenden men om du bollar med dina kollegor så passar du in utmärkt i gänget! Vi har ambitiösa omsättningsmål som vi i gruppen drivs av. Å andra sidan har vi arbetstidsförkortning som ger möjligheten till flexibelt arbete. 

Nu söker vi dig som har

  • juristexamen

  • erfarenhet av kommersiell hyresrätt

  • yrkeserfarenhet inom fastighetsrätten med processvana gärna från advokatbyrå, juristbyrå, organisation och/eller liknande

  • god pedagogisk och kommunikativ förmåga

  • ett strukturerat och analytiskt arbetssätt

Är du vår nästa fastighetsexpert? 

Vi ser fram emot att höra från dig. Skicka CV och låt oss veta vad som kickar igång dig. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig! 

Följ SBC på social media! 

Facebook

LinkedIn

Instagram

Kampanjsida

I över 100 år har vi på SBC framgångsrikt förvaltat bostadsrätter och vi är landets största oberoende företag av förvaltningstjänster för bostadsrätter. Priset som Fastighetsbranschens bästa arbetsgivare 2021 ser vi som ett bevis på att vi gör rätt saker, att vi är snabbfotade och nytänkande. Det finns en anledning till att över 4000 bostadsrättsföreningar anlitar oss. Vi har en samlad expertis inom allt från det dagliga underhållet till utvecklingen av fastigheter, då vi är en helhetsleverantör som erbjuder expertis för bostadsrättsföreningen: ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Med kontor på fem orter i landet och med cirka 320 anställda vill vi nu ha med dig på vår resa!

Kontaktperson

 Therese af Jochnick

 Therese.afJochnick@sbc.se

 087757237

 

Fastighetsjurist - kommersiell hyresrätt Stockholm och Göteborg

Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Dela detta jobb