juridikjobb.se

Fastighetsjurist på Jurideko Fastighetspartner

Ort
Utgår

2021-05-24

Ansök nu

Fastighetsjurist på Jurideko Fastighetspartner

Jurideko Fastighetspartner är en nischbyrå med huvudsaklig verksamhet inom fastighetsrätt, detta med särskild inriktning på bostadsrätts- och hyresrättsjuridik. Vår verksamhet består i att bistå fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med juridisk expertis samt att företräda dessa i allmän domstol och i hyresnämnd. Utöver löpande juridisk rådgivning bistår vi bostadsrättsföreningar i ombildnings- och friköpsprocesser samt hanterar nyproduktionsprojekt. Även hyresförhandling är ett viktigt arbetsområde för oss.

Gå gärna in på vår hemsida, www.jurideko.se, för att läsa mer om vad vi gör.

Som jurist kommer du att biträda våra kunder, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningars styrelser, i olika fastighetsrättsrelaterade frågor. Arbetet är brett och innefattar bland annat tvistemål och förhandling inom hyresrättens och bostadsrättens område. Du kommer i din roll agera som ombud vid myndigheter och domstolar, genomföra utbildningar samt sitta ordförande vid stämma på årsmöte. I rollen som jurist kommer du att ha omfattande externa kontakter och samarbete med våra kunder.

Vem är du?

Som person har du god social förmåga, är driven, engagerad och har ett intresse för fastighetsrätt. Du tycker om att arbeta nära kunder och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du har en god förmåga att förstå kundens behov och att erbjuda det som kunder efterfrågar. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för att erhålla uppdrag av kunder och trivs med det ansvaret. Att sälja in tjänster till befintliga och nya kunder är ingenting som skrämmer dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord svensk juristexamen, gärna med tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsrätt med inriktning på bostadsrätt, hyresrätt och föreningsrätt. Det är meriterande om du har processvana samt arbetat med entreprenadrätt.

För rätt person kan vi erbjuda en tjänst där du välkomnas till ett företag där begrepp som ”kvalificerad sakkunskap” och ”professionell service” är vägledande i vårt arbete.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningsprocessen

Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Dela detta jobb

Fastighetsjurist på Jurideko Fastighetspartner

Jurideko Fastighetspartner AB