juridikjobb.se

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods medarbetare allt som behövs för det moderna arbetslivet och har en metod för att arbeta strategiskt så att varje kund kan nå sina mål. Välkommen till oss! Läs mer på www.feelgood.se

Nu söker vi en bolagsjurist till vårt huvudkontor på Linnégatan i Stockholm.

Det här får du göra

Rollen som bolagsjurist utgör en central och viktig funktion inom Feelgood. Du får möjlighet att arbeta nära affären och våra projekt. Du kommer att löpande lämna råd och vara ett stöd till såväl verksamhet som ledning och förväntas ta en aktiv del i bolaget affärsmässiga beslut. Du kommer även att biträda vid förhandlingar, granskning och/eller upprättande av avtal.

Det är en bred roll med möjlighet att arbeta med flera av de rättsområden som är relevanta för Feelgood, såsom:

  • Bolags- och börsrättsliga frågor
  • IT-juridik (digitala tjänster)
  • GDPR/PDL
  • LOU

 

Vem är du

Vi söker dig som har en juristexamen med flera års erfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete på bolag/offentlig förvaltning eller advokatbyrå. Det är meriterande om du har arbetat med allmän affärsjuridik och har du hunnit skaffat dig en trygghet inom det bolagsrättsliga området.  

Du har en mycket god förmåga att samarbeta både med kollegor och externa parter. Du är vidare van vid att arbeta självständigt och att leverera din del i olika projekt. Du är affärsmässig och pragmatisk utan att släppa kravet på hög kvalitet i din rådgivning. I ditt dagliga arbete arbetar du strukturerat och du är trygg med att fatta beslut.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdatum är 2020-10-30

Ansvarig rekryterare

Ulrika Falk

ulrika.falk@feelgood.se

 

 

 

Feelgood söker bolagsjurist

Företag Feelgood
Ort
Utgår

2020-10-30

Ansök nu

Dela detta jobb