juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fondia söker nu en senior jurist affärsjurist och med erfarenhet inom bl.a. privacy

Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Fondia söker nu en senior jurist affärsjurist och med erfarenhet inom bl.a. privacy

Tycker du som vi att det perfekta jobbet inte bara ska vara spännande och utvecklande utan också tillåta balans i livet? Då har du kommit rätt, hos Fondia kan du både äta kakan och ha den kvar.

Fondia söker nu en senior jurist med brinnande intresse för affärsjuridisk rådgivning och med erfarenhet inom bl.a. privacy

Fondia är med våra fler än 110 jurister en av Nordens största affärsjuridiska aktörer och en föregångare inom affärsjuridiska tjänster. Vår passion och affärsidé är att förnya juristbranschen för att möta den moderna kundens behov. Vi är stolta över att ha vunnit priser för vårt innovativa erbjudande till marknaden och att vi har väldigt hög kundnöjdhet, men hos oss står inte bara kunderna i centrum. Vi är också stolta över att ha skapat en exceptionell arbetsplats för våra anställda där det inte är tomma ord att höga ambitioner kan gå hand i hand med balans i livet och trivsel.

Fondia växer med nya spännande kunder och vi söker nu fler affärsinriktade jurister som vill bli en del av oss och vara med och utmana juristbranschen.

Som jurist på Fondia är du inte bara kundens juridiska bollplank och problemlösare, du är också deras främsta kontaktyta hos oss. Det är därför viktigt att du känner dig lika bekväm i att delta i förhandlingar eller dyka ner i mer eller mindre komplicerade utredningar som att utveckla vår affär och ansvara för kundrelationer. Fondia erbjuder affärsjuridiska tjänster på ett nytt sätt, och vårt unika erbjudande Legal Department as a Service innebär att du jobbar nära våra företagskunder tillsammans med ett skräddarsytt team av kollegor. Naturligtvis med digitala tjänster som hjälpmedel och transparens, kvalitet och kontinuitet som ledord. Vårt kunderbjudande är unikt i branschen, och våra nöjda kunder och medarbetare är beviset på att vi gör rätt!

Om tjänsten

Du kommer att ge juridisk rådgivning till våra kunder och hantera alla slags frågor som rör integritet, cybersäkerhet, dataskydd och behandling av personuppgifter. Vi ger rekommendationer till och utbildar våra kunder i efterlevnad av kraven i dataskyddsförordningen och annan dataskyddslagstiftning. Vi jobbar nära våra kollegor över hela Fondia och bistår såväl svenska som utländska kunder. Våra teammedlemmar har stor erfarenhet av att hitta affärsorienterade lösningar på dataskyddsfrågor och vi ser fram emot att hjälpa våra kunder tillsammans med dig.

Förutom att ge juridisk rådgivning kommer du också att vara delaktig i marknadsföring, försäljning och vårt teams kompetensutveckling som är en del av varje jurists arbete på Fondia.

Vem är du?

 • Vi söker dig med mångårig erfarenhet av att arbeta med juridiska frågor inom ovan specificerade områden.

 • Vi ser gärna att du utöver detta också har erfarenhet av ett eller flera andra rättsområden inom affärsjuridiken.

 • Har du även någon gång i din karriär arbetat som bolagsjurist är det meriterande.

 • Att ha egen kundkontakt och att driva ärenden självständigt är något som driver dig och ger dig energi.

 • Vi ser gärna att du också har erfarenhet av att hantera projekt.

 • Vi tror att du har ett intresse för att knyta kontakter med allt från kunder till samarbetspartners.

 • Vi tror att du är en proaktiv självgående jurist, som är kapabel och intresserad av att hantera och ta ledning i uppdrag, med stöd av dina kollegor.

 • Du kommer att trivas med att arbeta på Fondia om du är lösningsorienterad och en riktig lagspelare som är angelägen om att ständigt sträva efter smartare lösningar.

 • Vår arbetsmiljö kräver utmärkta kunskaper i svenska och engelska.

 • Om du har mer erfarenhet än så är det bra, om du har lite mindre men ändå känner att du är rätt för Fondia, tveka inte!

Vad kan Fondia erbjuda dig?

 • Vår värdefulla kultur, starka värderingar och "no asshole”- policy som gör att det är fantastiskt att komma till jobbet även på måndag morgon.

 • Den unika affärsmodellen och de senaste digitala verktygen som gör dig till en föregångare inom det juridiska området.

 • En platt organisation där samarbete går före konkurrens. Frihet och ansvar: Vi värnar om vår icke-hierarkiska organisation och ställer höga krav på vårt arbete.

 • Vår alldeles unika tidsbank som möjliggör fullständig balans i arbetslivet.

 • Vårt flexibla arbetssätt: Du bestämmer när och var du arbetar och du har ditt Fondiakontor i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Nyfiken på hur det är att arbeta hos Fondia? Se våra medarbetare Simon Cardell och Kristina Nilsson berätta mer här!

https://fondia.com/se/sv/om-os...

Ansökan och kontakt 

Om du tycker att tjänsten är intressant, välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners AB. Vi ser fram emot din ansökan och ditt CV så snart som möjligt, senast den 31 december 2021 till www.vonfeilitzen.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kring tjänsten kontakta Rosita von Feilitzen på telefon 073-540 57 07.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Fondia söker nu en senior jurist affärsjurist och med erfarenhet inom bl.a. privacy

von Feilitzen & Partners AB