juridikjobb.se

logga

Förhandlare till Svensk Bensinhandel

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Förhandlare till Svensk Bensinhandel

Svensk Bensinhandel består av 1 000 medlemmar och organiserar de av landets bensinhandlare som är företagare. Våra medlemmar företräder vi i deras roller som branschverksamma, som arbetsgivare och som avtalsknutna till drivmedelsbolagen. Svensk Bensinhandel är en unik branschorganisation, vi ger våra medlemmar råd i sin vardag men företräder också våra medlemmar som ombud gentemot drivmedelsbolag och myndigheter. Som medarbetare hos oss anställs du formellt i dotterbolaget Sveriges Entreprenörer Service AB.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en förhandlare. Du kommer att erbjudas ett fritt arbete med egna ansvarsområden. Drivmedelsbranschen är under stora förändringar och vi ställer om till en mer hållbar och cirkulär framtid. Vi behöver därför en medarbetare som är nyfiken, lyhörd och förändringsbenägen.

Som förhandlare kommer du primärt att ansvara för inkommande medlemsärenden. Dessa varierar men består i huvudsak av rådgivning, och i förekommande fall förhandling, om medlemmens avtal med drivmedelsbolagen, hyresvärd och myndighetsbeslut. Till tjänsten kommer också några internt fördelade arbetsuppgifter som ansvar för leverantörsavtal och branschsäkerhetsfrågor. Du kommer också vid behov hjälpa till med medlemsärenden i vår systerorganisation – Sveriges Franchisetagare.

Du kommer att leda förhandlingar, bistå våra återförsäljarföreningar och representera organisationen i diverse olika forum samt gentemot myndigheter, och i vissa fall även hyresnämnd och domstol. Du har lätt för att kommunicera och röra dig bland både medlemmar och externa intressenter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

• ansvara för förbundens förhandlingar och rådgivning vad avser de medlemmar som är drivmedelshandlare,
• bistå återförsäljarföreningarna (sammanslutning av medlemmar knutna till samma drivmedelsbolag) i deras operativa och strategiska arbete,
• bistå VD och styrelsen i det strategiska arbetet med organisationernas utveckling,
• ansvara för förbundets leverantörsavtal upphandlade för Svensk Bensinhandels medlemmar,
• vid behov bistå med rådgivning och förhandling för vår systerorganisation Sveriges Franchisetagares medlemmar samt
• agera Svensk Bensinhandels representant i säkerhetsfrågor.

Tjänsten innebär några resdagar per år och du utgår från Stockholm.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du juristexamen och cirka 1 - 2 års erfarenhet av att arbeta som jurist på advokatbyrå, bolag eller myndighet. Har du förhandlingsvana, arbetslivserfarenhet och/eller kunskap om franchise och/eller drivmedelsbranschen är det meriterande. Det är viktigt att du resultatinriktad och att du kan arbeta självständigt.

Vidare är du lösningsorienterad, prestigelös i dina kontakter med andra och har ett affärsmässigt sätt. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ i både tal och skrift, social och trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt.

Du har goda kunskaper i MS Officepaketet.

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjlighet till utveckling i en spännande roll i en organisation som värdesätter sina anställda högt. I denna rekrytering samarbetar Svensk Bensinhandel med Jurek Law. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon: 0766 – 33 14 40. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Dela detta jobb

logga
Förhandlare till Svensk Bensinhandel

Jurek