juridikjobb.se

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.

Placering: 

Stockholms län

Bransch: 

HR, juridik

Antal tjänster: 

1

Har du arbetat som förhandlingschef och har erfarenhet av kvalificerat och strategiskt HR-arbete? Då är du rätt person för Haninge kommun.

Välkommen att utvecklas med oss

Personalavdelningen driver, leder och utvecklar de kommungemensamma processerna inom HR/Lön. HR-arbetet är indelat i två enheter, HR Chefsstöd samt HR Ledningspartner/Strateg.

Ditt uppdrag

Din roll blir att som enhetschef leda vår enhet för HR Chefsstöd tillika verka som kommunens förhandlingschef.

Enheten består av 7-8 personer som har till uppgift att aktivt stötta chefer i arbetsgivarrollen i syfte att skapa trygga och kompetenta chefer. Samtidigt ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för utvecklingen av vårt chefsstöd, vår tjänstekatalog och Haninge kommuns HR-processer. Mycket av detta utvecklingsarbete sker i nära samarbete med HR Ledningspartner/Strateg gruppen.

I rollen förhandlingschef ansvarar du för olika typer av arbetsrättsliga förhandlingar och bidrar med din spetskompetens inom arbetsrätt och arbetsmiljöfrågorna.

Du har även ett nära samarbetar med dina kollegor på Löneenheten samt våra fackliga organisationer.

Du ingår i HR direktörens ledningsgrupp och rapporterar direkt till HR direktören.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom juridik eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av både operativt och strategiskt HR-arbete samt erfarenhet och goda kunskaper inom arbetsrätt och förhandling. Du har erfarenhet av att arbeta på strategisk nivå och med utvecklingsfrågor. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet samt erfarenhet av HR-arbete i en politiskt styrd och/eller större organisation.

Du har goda ledaregenskaper, lätt för att samarbeta och förmåga att inspirera. För rollen krävs också att du är noggrann, har ett ordningssinne och är van att planera och att hålla deadline. Du är tydlig i din kommunikation samt strukturerar och prioriterar ditt arbete effektivt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det här kan vi erbjuda dig

En tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Vi erbjuder en arbetsplats där vårt arbetsgivarlöfte är tid för utveckling -rum för idéer. Det innebär att du har möjlighet att påverka och ta ansvar.

Varmt välkommen med din ansökan senast 7 feb 2020. Du söker direkt via Haningen kommun genom att trycka här. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via Experis hemsida. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Rocafort på 08-7362877.

Förhandlingschef med personalansvar till Haninge kommun

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Dela detta jobb