juridikjobb.se

loga

Förvaltare

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Förvaltare

Vad ska du göra?
Som fastighetsförvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder. Du kommer att arbeta både med bostadsrätter, hyresrätter samt kommersiella fastigheter.  

Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen. Detta innebär att du har ett nära samarbete med bland andra förvaltare, ekonomer, drifttekniker och fastighetsskötare.

Som förvaltare kommer du att ansvara för löpande förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. I detta ingår det planering, upphandling och genomförande av underhåll samt utförande av projektarbeten. Du kommer även att ha ansvar för kontakter gentemot entreprenörer. I rollen hanteras även en del underhåll- och ombyggnadsprojekt. Som förvaltare kommer du även; upprätta och revidera underhållsplaner, hantera försäkringsfrågor och störningsärenden, hyresadministration, tillsyn och underhållsbesiktningar. I rollen som förvaltare företräder du Riksbyggen i ett antal bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och är även kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar, hyresgäster, leverantörer, myndigheter med flera - i frågor som rör den tekniska förvaltningen.

I din roll ingår även uppdrag som styrelseledamot i flera bostadsrättföreningar, vilket innebär möten på kvällstid. I rollen som ledamot fångar du upp kundbehov, utvecklar kundrelationen och verkar för ett långsiktigt hållbart arbete i bostadsrättsföreningen tillsammans med styrelsen.

Vem är du?
Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkopplingen till kunden är mycket viktig. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten.

Du har utbildning inom byggnads- eller fastighetsteknik från universitet/högskola eller motsvarande. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av förvaltning och tjänsteförsäljning, likaså viss erfarenhet av projektledning och styrelsearbete. Du har också arbetat administrativt med dator och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Umeå.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 2020-12-01. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Kontakt
Om du har frågor, kontakta leveranschef Mattias Burman, 090-15 96 87, mattias.burman@riksbyggen.se.

Kontaktperson

Mattias Burman

Leveranschef

090-159687

Dela detta jobb

loga
Förvaltare

Riksbyggen