juridikjobb.se


På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.


Tycker du att det är stimulerande att ta eget ansvar och vill vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar? Då kan det här vara rätt jobb för dig!  Nu söker vi en fastighetsförvaltare till kontoret i Helsingborg.

Willhem i Helsingborg har sedan april 2017 startat förvaltning i egen regi och har sedan dess gjort flertalet nyförvärv. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa och vår ambition är att vara det ledande privata bostadsbolaget. En av våra nuvarande förvaltare byter nu roll och vi söker hans efterträdare.

I Helsingborg förvaltar Willhem ca 2 300 lägenheter fördelade på två förvaltningsområden. Som fastighetsförvaltare har du resultat- och personalansvar för bovärdar och förvaltningsassistenter för ett tilldelat förvaltningsområde. Ansvaret innebär både tekniskt och ekonomiskt ansvar för fastigheterna genom ett aktivt arbete med att optimera uthyrning-, ärende- och skötselprocesserna.

Du kommer ha ett mycket nära samarbete med övriga fastighetsförvaltare, bovärdar, förvaltningsassistenter samt projektledare. Du rapporterar till Fastighetschefen och ingår i Helsingborgs interna ledningsgrupp.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

 • Upprätta och fullfölja affärsplaner för förvaltningsområdet
 • Styrning och uppföljning av intäkter- och kostnader
 • Ta fram underlag för budget och prognoser
 • Ledning av bovärdar och förvaltningsassistenter
 • Utveckla och upprätthålla en hög servicekänsla i den egna gruppen
 • Planera och följa upp NKI-åtgärder
 • Uppföljning av ärenden så att uppsatta mål nås
 • Effektivisera och optimera områdets fastigheter avseende värme, vatten, el och avfallshantering
 • Tillse att uthyrning av lediga objekt sker så att inte vakanser uppstår
 • Ansvara för att myndighetsbesiktningar genomförs och att åtgärder vidtas så att myndighetskrav tillgodoses
 • Handläggning av störningsärenden
 • Utveckla relationer till våra hyresgäster, medarbetare, entreprenörer och myndigheter

Din profil:
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och har en eftergymnasial utbildning eller likvärdig kompetens inom fastighetsområdet. Det är meriterande om du har något eller några års erfarenhet av arbete inom fastighetsförvaltning, ledarerfarenhet samt om du har arbetat med fastighetsadministrativa system och besitter kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi. God datorvana är en självklarhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du en utpräglad lagspelare, kommunikativ, förtroendeingivande och har ett kundorienterat arbetssätt. Du är strukturerad, affärsmässig, målinriktad, gillar förändringar och har ett eget driv. Du är bra på att samarbeta och är serviceinriktad.

B-körkort är ett krav.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Willhem med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Loberg på 070 -989 50 13.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Förvaltare med personalansvar

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb