juridikjobb.se

logga

Front Office/Conference Coordinator - Göteborg

Ort
Utgår

2020-04-26

Ansök nu

Front Office/Conference Coordinator - Göteborg

Mannheimer Swartling erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning i Sverige och globalt. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer. Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Vi strävar efter att förstå våra klienters affärsmässiga utmaningar och använder vår juridiska spetskompetens för att hitta de bästa lösningarna. Hållbarhet, liksom våra grundläggande värderingar – affärsfokus, kvalitet och laganda – är integrerade delar i byråns verksamhet. Mannheimer Swartling har 560 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai.

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Som fullservicebyrå med en rad olika verksamhetsområden kombinerar vi djup juridisk kunskap med branschkännedom för att uppnå högsta kvalitet. Vi arbetar ständigt för att vara den bästa rådgivaren på marknaden och har många av Sveriges och världens ledande företag som klienter. Hållbarhet är en naturlig del av vår rådgivning och utvecklingen av byråns grundläggande värderingar affärsfokus, kvalitet och laganda. Mannheimer Swartling har 550 medarbetare och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Bryssel, New York, Moskva, Hong Kong och Shanghai. Vill du vara med och skapa en positiv mötesupplevelse? Nu söker vi dig som drivs av att arbeta med högkvalitativ service och som vill leverera en gästvänlig upplevelse som gör skillnad både för våra klienter samt internt för våra medarbetare.

Vi söker dig som alltid vill leverera det där lilla extra! Du är en engagerad medarbetare med en positiv inställning.

Rollen som Front Office/Conference Coordinator

I receptionen och konferensen hos oss har du en central roll på kontoret där du stolt ser till att vardagen rullar på smidigt för externa gäster och våra egna medarbetare. Du ingår i vårt Facility Management team där vi tillsammans ser till att våra besökare och medarbetare får ett förstklassigt bemötande. I din roll ingår arbetsuppgifter så som att stödja möten och event, ombesörja interna faciliteter och tillse att lokalerna är representativa så att våra besökare och kollegor kan fokusera på sina uppgifter.

Din tid delar du genom att varannan vecka vara stationerad i receptionen och varannan vecka i konferensen. Det innebär bland annat att boka och iordningställa konferensrum, handla och hämta mat samt vid större bokningar beställa och ta emot leveranser av mat och dryck. Du tar emot besökare och ombesörjer att mötesdeltagare har vad de behöver avseende förtäring.

Vid behov stöttar du också möten i vår konferens med att starta upp teknisk utrustning och presentationer för att ge bästa service till såväl klienter och kollegor.

Arbetet i de interna delarna av kontoret består av personalkök, pentryn och våra övriga faciliteter. Återkommande uppgifter är bland annat påfyllnad av mat och dryck, plocka i och ur diskmaskiner, servera fika varje morgon, se till att det finns kaffe samt att lokalerna ser representativa ut.

Hos oss har vi återkommande både större och mindre event som också kan förekomma morgon- och kvällstid. Eventen planeras ofta tillsammans med de kollegor som står som värd för tillställningen samt i samarbete med vår Marknad- och kommunikationsavdelning.

Du som söker är strukturerad, lojal, tar initiativ samt trivs med att arbeta både självständig och i team. Nyfiken levererar du proaktivt förstklassig service samtidigt som du behåller ditt lugn när arbetstempot är högt. Vi ser gärna att du har;

  • Erfarenhet från servicebranschen med liknande arbetsuppgifter.
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Hos oss på Östra Hamngatan 16, mitt i city i Göteborg, välkomnas du in till att få arbeta med motiverade och duktiga medarbetare i en trivsam arbetsmiljö och service av allra högsta klass. Vår övertygelse är att vi gör ett bättre jobb tillsammans och att det bästa sättet att garantera våra klienter högsta kvalitet är genom samarbete och byråns samlade kunskaper. Tror du också lika starkt som vi på att värderingar som laganda, kvalitet och affärsfokus är nyckeln till framgång? Då är du vår nästa Front Office/Conference Coordinator.

Tjänsten är ett en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi behandlar endast ansökningar via detta system.

Har du frågor angående tjänsten kontakta Madeleine Nyrén, Office and Facility Manager, tfn 031-355 16 42 eller Hanna Grankvist, HR Manager, tfn 031-355 16 60.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Hanna Grankvist

hanna.grankvist@msa.se

+46 709 777 660

 

Dela detta jobb

logga
Front Office/Conference Coordinator - Göteborg

Mannheimer Swartling Advokatbyrå Aktiebolag