juridikjobb.se

Logo

Givande deltidsuppdrag i Göteborgsområdet

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Givande deltidsuppdrag i Göteborgsområdet

Arbetsbeskrivning
Söker du ett givande deltidsjobb och vill jobba en eller flera dagar i veckan? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Vi får löpande in deltidsuppdrag inom - Juridik, Ekonomi, HR, Administration, Marknad eller Management och söker därför dig som har tidigare erfarenhet inom något utav dessa områden. Vi jobbar med ett flertal härliga kunder och variationen på både arbetsuppgifter, uppdragslängd och omfattning är därför stor. Tycker du att det låter spännande? Skicka in ditt CV redan idag!

Vi söker dig som..
Vill jobba en till flera dagar i veckan och som har tidigare erfarenhet inom något/några utav våra bemanningsområden – Juridik, Ekonomi, HR, Administration, Marknad eller Management. Vi söker alltifrån studenter till dig med en gedigen erfarenhet då vi har en stor variation på våra uppdrag med olika erfarenheter och kompetenser som efterfrågas. Vi ser vidare att du är en glad person med härlig inställning som gillar att jobba!

Du erbjuds
Vi på Jurek strävar alltid efter att matcha rätt person med rätt uppdrag! Som konsult hos oss vill vi hjälpa dig att hitta nästa spännande karriärmöjlighet som passar dig och dina önskemål. Vi jobbar med ett flertal härliga kunder i varierande branscher och arbetsuppgifter samt uppdragslängd skiftar därför utefter kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Linnea Kjöllerström på linnea.kjollerstrom@jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering och Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

Logo
Givande deltidsuppdrag i Göteborgsområdet

Jurek Bemanning