juridikjobb.se

logga

Göteborg - Spontanansökan biträdande jurist

Ort
Utgår

2020-04-23

Ansök nu

Göteborg - Spontanansökan biträdande jurist

Är du intresserad av att arbeta som biträdande jurist vid vårt Göteborgskontor?

Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Om oss

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatfirmor. Vi är en fullservicebyrå med en rad olika spetskompetenser. Många av våra klienter ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av sina rådgivare. En bekräftelse på att vi levererar utifrån dessa krav erhöll vi då vi mottog Regis jubileumspris som Decenniets advokatbyrå för perioden 2008-2017.

Som jurister är vi hängivna vårt uppdrag och våra uppdragsgivare. Vi strävar alltid efter att ge rak och tydlig hjälp och vägledning i enlighet med det motto vi har valt att formulera som No nonsense. Det respektfulla och uppriktiga bemötandet ska genomsyra vårt arbete på alla plan, internt såväl som externt.

På kontoret i Göteborg verkar vi för en tillmötesgående och fördomsfri företagskultur; organisation är platt, dörrarna öppna och det är högt i tak. Detta, tillsammans med en stark konsult- och framåtanda bidrar till en ytterst driftig och dynamisk miljö.

Vårt behov och din profil

Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad, dig som har gjort tingstjänstgöring och dig som har arbetat några år på advokatbyrå.

För att du ska trivas och lyckas hos oss behöver du ha ett förtroendegivande sätt och lätt för att skapa och bibehålla personliga relationer. Du bör ha ett genuint intresse för affärer, inse vikten av god service och uppskatta att arbeta i team. Vidare är det en stor fördel om noggrannhet och integritet är framträdande drag i din personlighet, liksom ett starkt inre driv.

Ansökan

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV samt betygskopior från svensk juristutbildning, men även andra intyg och meriter är välkomna. 

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rikard Holm på rikard.holm@lindahl.se.

Dela detta jobb

logga
Göteborg - Spontanansökan biträdande jurist

Advokatfirman Lindahl Kommanditbolag