juridikjobb.se

logga

Gulliksson söker jurist inom obestånd till Malmökontoret

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

Gulliksson söker jurist inom obestånd till Malmökontoret

Vill du tillhöra en av Sveriges ledande advokatbyråer inom immaterialrätt och affärsjuridik och lockas du av att jobba i en entreprenöriell miljö präglad av täta och affärsnära samarbeten? Har du dessutom ett särskilt intresse av obeståndsjuridik och vill bli del av en byrå där livsbalans och arbetsglädje står i fokus? Då är du varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som jurist på Gulliksson Advokatbyrå!

Om tjänsten
Personen vi söker kommer ha ett särskilt fokus på obestånd. Du kommer att biträda konkursförvaltarna i konkursärenden inom en rad spännande branscher samt vid rådgivning till klienter i obeståndsrelaterade frågor. Inom teamet hanteras företagsrekonstruktioner, likvidationer, ackord, konkurser samt processföring inom området. Utöver obeståndsjuridiken ser vi även att du hanterar ärenden av allmän affärsjuridisk karaktär.

Vem är du?
Vi söker dig med tingsmeritering som jobbat något eller några år på byrå eller annan liknande verksamhet. För tjänsten ser vi gärna att du har ett stort intresse av obeståndsjuridik men även erfarenhet av arbetsrätt och tvistelösning är meriterande. Du är utåtriktad och engagerad och du har en god förmåga att prioritera i situationer med tidvis högt tempo. Vi värdesätter ditt kreativa sinne och ditt affärsmässiga tänk. Du är lojal och stöttande mot såväl klient som medarbetare, och med ditt brinnande intresse för affärer och klientens verksamhet är du skicklig på att bygga och vårda långsiktiga relationer.

Vad erbjuder vi?
På Gulliksson Advokatbyrå erbjuds du ett variationsrikt och roligt arbete kombinerat med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer få arbeta med flera intressanta rättsområden och få erfarenhet av en rad spännande branscher såsom life science, läkemedel, spel och underhållning, IT och telekom (för att nämna några). Du får spendera arbetsdagarna med ett oerhört trevligt och engagerat team bestående av jurister och paralegals och vi delar även fikarum med patentingenjörer och andra medarbetare från Ström & Gulliksson. Här står samarbete och arbetsglädje i fokus och prestige och vassa armbågar har lagts åt sidan. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och en positiv stämning. Samtidigt som vi alltid har fokus på våra klienters bästa värnar vi om möjligheten till balans i livet. Relationen till våra klienter präglas av långsiktighet och det gäller även relationen till våra medarbetare. I Malmö arbetar vi i ljusa, moderna lokaler i Glasvasen, granne med Malmö C.

Om verksamheten
Gulliksson är advokatbyrån som skiljer sig från mängden. Vi är en affärsjuridisk advokatbyrå med engagerade och kunniga jurister som, i samarbete med våra duktiga paralegals, är verksamma inom affärsjuridik, immaterialrätt, tvistelösning, obeståndsjuridik, miljörätt, arbetsrätt och en del andra områden. Vår speciella kultur präglas av en öppen miljö där spetskunskap inom juridik kombineras med ett genuint intresse för våra klienters vitt skilda områden som sträcker sig mellan innovationer, vetenskap, konst och affärer.
Advokatbyrån Gulliksson är en av de mest välrenommerade advokatbyråerna i Sverige, prisbelönad av flera oberoende internationella rankinginstitut som Chambers, Legal500, MIP och IAM. Gulliksson har ett 50-tal medarbetare på kontoren i Malmö, Lund, Stockholm och Göteborg. Vår unika ställning har gjort oss till en av de största advokatbyråerna i Sverige vad gäller immaterialrätt och ett förstahandsval inom affärsjuridiken för det kunskapsintensiva företaget.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Gulliksson med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig researcher Niclas Skarp via niclas.skarp@jurek.se eller 0762116140.

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt examensbevis och betyg från juristprogrammet så snart som möjligt. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Gulliksson söker jurist inom obestånd till Malmökontoret

Jurek