juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Handläggare för stöd inom fiskeri- och vattenbruk

Ort
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Handläggare för stöd inom fiskeri- och vattenbruk

Länsstyrelsen är Sveriges mest mångsidiga myndighet med viktiga uppgifter inom beredskap, förvaltning och tillsyn. Vi har bred kunskap inom frågor som rör miljö, natur, samhällsutveckling, landsbygd, krisberedskap och många andra samhällsnyttiga områden.

Vi ser till att riksdagens och regeringens beslut genomförs och samordnar länets intressen för en hållbar utveckling i länet. Vi har en viktig uppgift att väga samman perspektiv och tillföra kunskap för att fatta de bästa besluten för Gävleborgs människor, djur och natur.

På Länsstyrelsen Gävleborg arbetar cirka 250 personer, där de flesta är placerade i Gävle. Vi strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Länsstyrelsen är en HBTQI-certifierad arbetsplats. Handlingskraft, professionalitet och förståelse är ledorden i vår värdegrund.

I övrigt erbjuder vi en trivsam arbetsplats och har förmåner som friskvårdstimme, flextid med breda ramar, klämdagsledigt och möjlighet att arbeta delvis på distans.Arbetsuppgifter

Du kommer att handlägga ansökningar om stöd inom havs-, fiskeri- och vattenbruksprogrammet (HFVP) 2021-2027. Förutom länets ansökningar kommer du också att handlägga ansökningar från Dalarnas, Västernorrlands och Jämtlands län. Du kommer att ha kontakter inom Länsstyrelsen och med andra myndigheter och externa sökande. Information och kommunikation sker dagligen per telefon, e-post och brev. All handläggning sker digitalt i olika datasystem.

Förutom handläggning inom HFVP finns fler intressanta uppdrag på enheten för landsbygd och tillväxt som kan bli dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du ska ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi alternativt juridik. Kunskaper om ekonomihantering, digital hantering samt grundläggande datakunskaper är avgörande för tjänsten. Du bör ha erfarenhet av handläggning av EU-stöd. Det är meriterande om du arbetat på myndighet och har erfarenhet inom området landsbygdsutveckling, till exempel inom fiskeri- eller vattenbruksverksamhet.

Du tar ansvar för dina uppgifter och driver på dina arbetsprocesser. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Beslutsomgångar tillämpas inom HFVP och det är därför viktigt att du håller tidsramarna för dessa. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitet i handläggningsarbetet. Du kommer att arbeta på en enhet med erfarna handläggare där samarbete är viktigt för att kunna lösa olika frågor på ett konstruktivt sätt.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Med anställningen följer en skyldighet att krigsplaceras.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning:Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Diarienummer: 369-2023
Senaste ansökningsdag: 2023-02-06

Ansökan
För att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess görs ansökan via rekryteringssystem Reachmee. Ansök genom att klicka på knappen Ansök längst ner på sidan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande.

Information
Läs mer om Länsstyrelsen Gävleborg på vår hemsida www.lansstyrelsen.se/gavleborg 

Inför rekryteringsarbetet har Länsstyrelsen tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårt medieval. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och rekryteringssajter.

Dela detta jobb

Logo
Handläggare för stöd inom fiskeri- och vattenbruk

Länsstyrelsen Gävleborg