juridikjobb.se

Harvest söker jurister

Harvest söker biträdande jurister

Harvest är en nischbyrå inom bank- och finansrätt samt kapitalmarknadstransaktioner och hjälper våra kunder till fler och större vinster. Med ambitionen att på sikt gynna både branschen och samhället i stort. Vi kallar det för ett finansiellt rekosystem. Våra klienter verkar i en värld kantad av regler och vi måste ständigt vara uppdaterade kring kommande regelverk och nya regler att förhålla oss till.

Vi hjälper bland annat banker, fondbolag, värdepappersbolag och andra finansiella institut i Sverige och utlandet med regelefterlevnad (compliance), internrevision, ansökningsförfaranden, finansiering och andra typer av rättsliga ärenden.

Till följd av stor efterfrågan av våra tjänster avser vi att expandera med ytterligare en eller två biträdande jurister.

Du har mellan två och fem års erfarenhet av juridiskt arbete, gärna på ett finansiellt institut eller advokatbyrå med inriktning mot finansiell reglering.

Av stor betydelse är att du har ett stort intresse för finansmarknaden och dess aktörer. Eftersom byrån i ökad utsträckning arbetar med frågeställningar rörande regler om dataskydd (GDPR) och personuppgiftsbehandling är det även meriterande om du har specialkunskaper och intresse för denna typ av frågor.

Du som vill bli en del av Harvest har en intressant bakgrund och har hunnit prova på olika saker i livet. Att du är en skicklig jurist är viktigt men vi värdesätter ambition, personlighet och social kompetens lika högt. Din yrkesroll hos oss finns det utrymme att växa in i.

Ansökan sker via vår hemsida, www.harvestadvokat.se. Bifoga dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg)

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta advokat Gustav Sälgström, telefon 076-149 73 00.

Välkommen med din ansökan!

logga

Harvest söker jurister

Ansök nu

Dela detta jobb