juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Head of Legal Nordics till Arval BNP Paribas Group

Ansök nu

Head of Legal Nordics till Arval BNP Paribas Group

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management. Med över 7 000 anställda världen är vi är ett snabbt växande internationellt företag som utifrån ett entreprenöriellt och lösningsorienterat förhållningssätt arbetar mot ett tydligt uppdrag. - Att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt, så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark.

Nu söker vi en Head of Legal Nordics med placering på vårt kontor i Danderyd, Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att vara med i ett entreprenörsdrivet företag som tillsammans arbetar för att erbjuda skräddarsydda lösningar till våra kunder, utifrån expertrådgivning och högkvalitativ service. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi, utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter och en familjär arbetsplats, där vi sätter högt värde på öppenhet och prestigelöst samarbete. Vi tror att en gemensam målsättning att alltid se till kundens bästa är en nyckelfaktor för att bibehålla de värdeskapande erbjudande och skräddarsydda lösningarna vi erbjuder idag. Arval arbetar aktivt för att våra medarbetare ska finna karriär och utvecklingsmöjligheter inom bolaget, såväl nationellt som internationellt.

Vad ingår i rollen

I rollen som Head of Legal Nordics kommer du att stödja verksamheten i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du kommer att ingå i ett dedikerat juridiskt team och arbeta i en internationell miljö. Du får möjlighet att vidareutveckla den juridiska funktionen i Norden samt bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Vidare kommer du att få arbeta nära affären och den lokala ledningen samt hantera ett brett spektrum av juridiska frågor. Du kommer bland annat arbeta med kommersiella avtal, konkurrensrätt, dataskydd, försäkringsdistribution, regelefterlevnad, konsumentlagstiftning, förhandlingar, tvistlösning samt juridisk riskbedömning och rådgivning. 

Som Head of Legal Nordics kommer du även bland annat arbeta tillsammans med verksamheten vid implementering av nya produkter och tjänster, driva innovation och digitalisering på den juridiska funktionen, upprätta regelverk i enlighet med BNP:s rutiner samt hantera komplexa ärenden med stakeholders.

Du kommer huvudsakligen att arbeta från Arvals kontor i Danderyd, Stockholm men arbetet innefattar även resor inom regionen samt till Beneluxländerna och Paris. Du kommer att rapportera till den regionala chefsjuristen i Arval Legal Corporate Centre i Frankrike samt till respektive VD i din region.

Vem söker vi?

Du ska ha en svensk juristexamen med minst 6 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller som Inhouse Counsel. Du ska ha arbetat med bolags- och affärsjuridiska frågor samt komplexa transaktioner inom den finansiella sektorn. Erfarenhet av arbete med konkurrensrätt och/eller dataskydd är meriterande.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är ambitiös, högpresterande, pragmatisk, strukturerad, analytisk, ansvarsfull samt har hög integritet. Vi ser även att du är handlingskraftig och har ett innovativt tänk. Du behöver kunna ta kommersiellt sunda beslut utifrån ett riskbaserat perspektiv. Vidare har du ett operativt förhållningssätt i ditt arbete samt har förståelse för affären. Då vi arbetar i en internationell miljö ska du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Fanny Wallin på 072 378 75 17, fanny.wallin@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Din ansökan ska vara på engelska samt bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Mer om Arval

For the many journeys in life.

Fully owned by BNP Paribas, Arval was founded in 1989 as a specialist in full-service vehicle leasing and mobility solutions for large international corporates, SMEs, professionals, and individuals. 

In 1995, Arval and PHH founded the Element-Arval Global Alliance. Today, this global partnership is present in 50 countries and is providing leasing and associated services in the respective countries of Arval Group and Element with a view to offer customers a worldwide geographic coverage together with standardised high quality of services through a common quality charter. 

Within the framework of its activities Arval Group total fleet was 1,450,702 vehicles on 30 June 2021.

There were 7,389 employees within the Arval Group at the end of June 2021. 

 

Dela detta jobb

Head of Legal Nordics till Arval BNP Paribas Group

Sharp Recruitment & Consultants