juridikjobb.se

Logo

Hede Fashion Outlet söker bolagsjurist/paralegal

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-05-27

Ansök nu

Hede Fashion Outlet söker bolagsjurist/paralegal

Om verksamheten

Hede Fashion Outlet är en renodlad outlet med skandinaviska och internationella modevarumärken inom alla kategorier. En unik shoppingupplevelse med över 55 butiker, caféer och restauranter. Centret är beläget utanför Göteborg (Kungsbacka) där man med lätthet kan ta sig med både bil och allmänna transportmedel. I slutet av 2014 förvärvades Hede Fashion Outlet av VIA Outlets som idag består av 11 outlets i Europa. Hede Fashion Outlet har haft en fantastisk framgång de senaste 5 åren med omsättningsökningar på över 60%. Med de nya ägarna är ambitionerna mycket större och ett stort arbete pågår just nu för att uppgradera och modernisera centret men också på sikt bygga ut för att möjliggöra för flera varumärken att etablera sig, samt för konsumenterna ett större urval av butiker. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedefashionoutlet.se.

Vi söker nu en bolagsjurist/paralegal för en visstidsanställning till mitten av augusti 2019 – välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att stötta och ge rådgivning till Hede Fashion Outlet i Kungsbacka och Norwegian Outlet Vestby. Ditt arbete kan exempelvis bestå i att skriva och granska hyresavtal, serviceavtal, avtal mot reklambyråer etc. samt administrera interna godkännanden av avtal. Därtill kan arbetet innefatta att följa upp interna och externa policys samt ge rådgivning inom övriga förekommande juridiska frågor i verksamheten. Dina kontaktytor kommer bland annat att vara Center Director och övriga anställa på de två centren, VIA Head of Legal och hyresgäster och deras ombud. Din roll och dina arbetsuppgifter kommer att utformas mot bakgrund av din utbildning och tidigare erfarenheter. Arbetet utförs till största delen på engelska.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som uppfyller något av dessa krav:
- Juristexamen med något års erfarenhet från advokatbyrå, som bolagsjurist eller liknande,
- Paralegalutbildning med flera års erfarenhet av kvalificerat arbete med juridiska avtal.
Det är meriterande om du har erfarenhet av hyresrätt. I din roll är du noggrann och engagerad samt har ett självständigt och serviceinriktat arbetssätt. Som person är du utåtriktad, lätt att samarbeta med och trivs med att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och ödmjuk samt har ett jordnära och avslappnat sätt. Det är ett krav att du kan kommunicera på engelska i tal och skrift och att du har goda kunskaper i Microsoft Word.

Du erbjuds

Du välkomnas till en internationell organisation och en stimulerande miljö med trevliga kollegor och spännande arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta med ett engagerat och professionellt team och vi har väldigt roligt på jobbet. Du rapporterar till Head of Legal för Via Outlets och Center Director för Hede Fashion Outlet i Kungsbacka och Norwegian Outlet Vestby.

Start

Juni 2018 - enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via "Ansök nu"

Område

Placeringsort Kungsbacka

I denna rekryteringsprocess samarbetar Hede Fashion Outlet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031-7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Hede Fashion Outlet söker bolagsjurist/paralegal

Jurek Bemanning