juridikjobb.se

logga

Hellström Advokatbyrå söker en senior jurist med delägarambition

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Hellström Advokatbyrå söker en senior jurist med delägarambition

Hellström är en advokatbyrå som erbjuder svensk och internationell affärsjuridik. De står för kvalitet, personligt engagemang och klientfokus.

Just nu är byrån i en tillväxtfas och söker en senior biträdande jurist/advokat med ambition att bli delägare och bygga upp byråns immaterialrättsgrupp.

Vem är du?
Du är en duktig och erfaren immaterialrättsjurist med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå. Du trivs med mycket eget ansvar, är driven och entreprenöriell. Du är vidare van vid att självständigt driva dina ärenden och ha klientansvar.

Du drivs av utmaningen att kunna växa verksamheten och få bygga en ny avdelning och på sikt etablera ett team som arbetar inom immaterialrättsområdet.

Du erbjuds:
I denna roll så kommer du ha en ledande befattning och ges en möjlighet att bygga upp en ny avdelning och driva utvecklingen inom immaterialrättsområdet på byrån framåt. Du får en ledarroll med ansvar för att utveckla och skola andra jurister som blir en del av teamet. Du ges vidare stora möjligheter att bli delägare med ansvar för rättsområdet.

Detta är en stimulerande roll där du får arbeta med spännande juridiska frågeställningar tillsammans med mycket kompetenta kollegor.

Hellström är en advokatbyrå med en tillåtande kultur och work life balance. Det finns ingen hierarki och man får stöttning i arbetet av andra duktiga och trevliga kollegor.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Hellström Advokatbyrå KB med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson via matilda.karlsson@jurek.se eller 0736 90 50 18.

Om verksamheten:
Se https://hellstromlaw.se/

Dela detta jobb

logga
Hellström Advokatbyrå söker en senior jurist med delägarambition

Jurek