juridikjobb.se

logga

HSB söker avtalsansvarig för kommersiella hyreslokaler

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

HSB söker avtalsansvarig för kommersiella hyreslokaler

HSB är en rikstäckande bostadskooperation för bosparande, byggande och förvaltning. I regionföreningen HSB Stockholm arbetar cirka 465 personer i en organisation som omsätter cirka 800 miljoner. HSB Hyresfastigheter är det verksamhetsområde som ansvarar för de fastigheter som HSB Stockholm äger och förvaltar i egen regi. Som fastighetsägare erbjuder HSB Stockholm hyreslägenheter till bosparande medlemmar. Hyresfastigheters uppdrag är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla fastighetsportföljen.

HSB Hyresfastigheter söker nu en ny kollega för att ta helhetsansvaret för hyresavtalen för de kommersiella lokalerna i bostadsfastigheterna.

Arbetsbeskrivning

Som avtalsansvarig kommer du att ha helhetsansvaret för alla hyresavtal avseende kommersiella lokaler, inklusive P-platser och garage, i HSBs eget bostadsfastighetsbestånd. Rollen innebär förutom avtalsarbete även mycket direktkontakter och relationsbyggande arbete med hyresgästerna, marknadsbearbetning och strategiarbete. Arbetet innebär också att vara ute på plats i fastighetsbeståndet och hålla kontakt med hyresgäster.

Detta är en ny roll inom HSB Hyresfastigheter och arbetet kommer initialt även innebära att se över och utveckla interna rutiner och processer för att säkerställa affärsmässighet i avtalshanteringen, vilket också innebär en möjlighet att forma tjänsten. I förlängningen kommer stort fokus ligga på att vara den som driver utvecklingen av tjänsten framåt.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
• Förhandlingar och upprättande av avtal
• Ansvar för processer och rutiner för uppföljning av avtal, vakanser etc.
• Strategiarbete avseende det kommersiella hyresavtalsbeståndet
• Omförhandlingar, villkorsändringar och uppsägningar av hyresavtalen
• Arbete med vakanser såsom tex marknadsföring, visningar etc.
• Marknadsbearbetning och arbete med att utveckla affären för HSB
• Omvärldsbevakning och utveckling av affärsnätverk

Tjänsten är placerad på HSB Stockholms huvudkontor i fina lokaler på Fleminggatan i Stockholm.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleutbildning, gärna inom juridik eller ekonomi. Du kan också ha motsvarande kompetens inom förvaltning/uthyrning som du förvärvad genom arbetslivserfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet.

Du har mycket goda kunskaper om avtal och har erfarenhet av att ta fram, granska och förhandla kommersiella avtal. Det är meriterande om du har branscherfarenhet men det är inte ett krav.

Som person motiveras du starkt av möjligheten att bygga och driva ditt eget tjänsteområde. För att trivas med det tror vi att du är självgående och drivande med en förmåga att arbeta både strategiskt och operativt. Du tycker att det är roligt att skapa och styra processer och att arbeta i en roll som innebär många sociala kontakter. Då en stor del av arbetsuppgifter innefattar avtalsarbete så bör du också vara analytisk och beslutsför.

Då fastigheterna och lokalerna ligger utspridda i stor-Stockholm är körkort ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en dynamisk roll där du får möjlighet att bygga upp funktionen. Detta innebär stort utrymme att vara med och forma och driva tjänsten framåt. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och ha stor variation i dina arbetsuppgifter, dessa omfattar både operativa och strategiska åtaganden. Arbetsplatsen präglas av en prestigelös företagskultur och arbetsgivaren strävar efter att upprätthålla balans i tillvaron mellan arbete och fritid.

I denna rekryteringsprocess samarbetar HSB Stockholm med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att "vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet", vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

 

Sökord: avtal, hyreskontrakt, contract manager, fastighetsbolag, kontrakt, avtalsansvar, kommersiella hyresavtal, fastighetsförvaltning. 

Dela detta jobb

logga
HSB söker avtalsansvarig för kommersiella hyreslokaler

Jurek