juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

If söker serviceinriktad bolagsjurist

Ort
Utgår

2022-05-18

Ansök nu

If söker serviceinriktad bolagsjurist

Är du den drivna och engagerade jurist som vi söker för vår uppbyggnad av en affärsjuridisk rådgivning till våra företagskunder?

Har du bred juridisk erfarenhet, ett kundvänligt perspektiv och intresse av att få vara med och utveckla något helt nytt hos en trygg arbetsgivare? I så fall hoppas vi att du söker dig till oss på If.

If lanserar en ny försäkringsprodukt på den svenska marknaden: affärsjuridisk rådgivning till sina kundföretag, när sådant behov uppstår. Genom denna försäkringslösning kommer vi att erbjuda våra företagskunder löpande generell rådgivning inom bl.a. avtalsrätt, bolagsrätt, hyresrätt/ nyttjanderätt, upphandling, insolvensrätt och viss tvistelösning. För att tillhandahålla denna rådgivning behöver vi bygga upp en ny enhet bestående av ett antal kompetenta jurister.

Om rollen

Som en av de första som anställs till enheten kommer du att få en unik möjlighet att vara i uppbyggnadsskedet av den nya affärsjuridiska rådgivningen till Ifs företagskunder. Du kommer under kompetent ledning samarbeta mycket nära med övriga jurister inom enheten och även med andra enheter inom If.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett starkt engagemang och driv. Du är handlingskraftig, kundorienterad och mycket intresserad av att samarbeta med övriga i uppbyggnaden av den nya enheten. Arbetsuppgifterna och frågeställningarna kommer att variera och vi ser därför att du som person även är prestigelös, innovativ och lösningsorienterad. Du är ansvarstagande och social och gillar att dela med dig av dina kunskaper på ett pedagogiskt och kundorienterat sätt. Rådgivningens karaktär kräver även att du kan arbeta självständigt och effektivt.

Du har dessutom en juristutbildning (jur.kand. eller affärsjuridisk examen) och minst 3-5 års erfarenhet av juridiskt arbete samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Ifs värderingar.

If erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får samarbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi kommer att leverera rådgivning till företag inom många olika branscher och av olika storlekar, inom ett brett spektrum av affärsjuridiska frågor, så för en jurist är det som ett spännande smörgåsbord.

Placeringsort: Ifs huvudkontor i Bergshamra, Stockholm, i fina lokaler och omgivningar.

Startdatum: 15 augusti - 1 september 2022.

Sista ansökningsdag: 18 april 2022. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tillsättning före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev och examensbevis. I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners och ansökan sker via www.vonfeilitzen.se. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen, 073-540 57 07 alternativt rekryterande ledare, Kajsa Westerdahl på 072-351 57 87.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg. Utöver referenstagning kan kontroll av kandidater även komma att göras via internet och sociala medier.

About Us

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

 

Dela detta jobb

If söker serviceinriktad bolagsjurist

von Feilitzen & Partners AB