juridikjobb.se

Logo

Insatt söker senior jurist till Jönköping

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-23

Ansök nu

Insatt söker senior jurist till Jönköping

Vill du vara med och förändra juristbranschen? Vi söker nu dig som är senior jurist och som vill arbeta i en konsultroll som outsourcad bolagsjurist hos våra kunder!

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss kommer du att arbeta aktivt tillsammans med våra kunder i deras respektive verksamheter. Vi jobbar i långsiktiga uppdrag med globala börsbolag och snabbspringande scale up-bolag. Insatt erbjuder kunderna stöd i verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning och arbetet är därför varierande och spänner över många rättsområden. Förutom den breda rollen som bolagsjurist, där du måste vara bekväm i att upprätta och förhandla omfattande avtal, får du möjlighet att specialisera dig inom något eller några rättsområden. I din roll som senior jurist kommer du också att coacha och leda andra medarbetare att utvecklas vidare. Du kommer att ha kundansvar och även arbeta aktivt med utveckling av kundrelationer.

Vem är du?
Vi söker dig som är jurist med cirka 7 års erfarenhet som bolagsjurist eller konsult och som löpande har arbetat med internationell avtalsrätt. Särskild erfarenhet inom fastighetsrätt och entreprenad, immaterialrätt och/eller IT-rätt är meriterande. Det är viktigt att du gillar att handleda yngre kollegor och att du sporras av att vara en del av en nytänkande organisation och att vara med på vår digitala resa.

Insatts kultur
På Insatt är vi professionella och engagerade utan att ta oss själva på för stort allvar. Vi är prestigelösa och hugger in där det behövs och har nära till skratt. Insatt är en entreprenöriell organisation där nya idéer välkomnas, där vi ständigt utmanar varandra att växa som individer och som företag. Vi har fötterna stadigt på jorden men tvekar inte att kasta oss ut på okänd mark.

Om verksamheten
Insatt är ett snabbväxande företag som förändrar juristbranschen. Vi erbjuder bolagsjurister till företag, entreprenörer och kommuner där det inte finns utrymme att anställa en egen bolagsjurist men där behovet av riktigt bra verksamhetsnära juridik är detsamma. Som bolagsjurister har vi lärt oss att fokusera på rätt saker, att bygga långsiktigt och erbjuda handfasta råd och verktyg baserade på praktiska erfarenheter. Vi har gedigen erfarenhet av att jobba direkt i linjen och förstår vikten av att stödja affären. Läs gärna mer om oss och vår verksamhet på www.insatt.com

Start
Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Område
Jönköping
Jönköpings län

I denna rekryteringsprocess samarbetar Insatt med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Insatt söker senior jurist till Jönköping

Jurek Bemanning