juridikjobb.se

logga

Interim jurist med erfarenhet från offentlig sektor sökes!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Interim jurist med erfarenhet från offentlig sektor sökes!

Nu söker vi erfaren jurist med tidigare erfarenhet inom offentlig sektor för ett uppdrag på 50% hos vår kund som är en kommun! Är du tillgänglig omgående? Välkommen in med din ansökan! 

Arbetsuppgifter
Du kommer fungera som en stödjande och rådgivande part åt vår kund som är en kommun i Stockholm. Du kommer att stötta i frågor i offentlig rätt, sekretess, GDPR, överklaganden i olika ärenden, begära anstånd m.m.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren jurist med och/eller med bred kunskap om offentlig rätt och frågor som rör offentlig verksamhet. Du har tidigare erfarenhet från myndighet, region, kommun eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat som kommunjurist tidigare. 

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på 50%. Uppdraget förväntas påbörjas snarast och löper på i ca 3-6 månader under en rekryteringsprocess av en ny jurist. Uppdraget kommer att utföras på distans med uppehåll under julimånad. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning alternativt kan du gå in via ditt eget bolag. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Interim jurist med erfarenhet från offentlig sektor sökes!

Jurek