juridikjobb.se

Logo

Junior bolagsjurist till Eltel

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Junior bolagsjurist till Eltel

 

Om Företaget

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos oss har du en bred roll där du arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor. Fokus är avtalsrätt, entreprenadrätt och lagen om offentlig upphandling, men avdelningen ger också löpande rådgivning inom andra rättsområden som till exempel konkurrensrätt. Du kommer att arbeta i projekt, hela vägen från anbudsprocessen till implementering. Du kommer också att hantera bolagets tvister, ibland med stöd av externa ombud, samt delta i bolagets internutbildningar inom entreprenadrätt och avtalsrätt.

Du ingår i ett team som består av två andra bolagsjurister i Stockholm och ytterligare jurister i respektive nordiskt land. Du rapporterar till Head of Legal Eltel Sverige som sitter i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat ca 2 år på advokatbyrå och/eller bolag. Vi ser gärna att du har arbetat med affärsjuridik och att du har viss erfarenhet av att skriva och förhandla avtal. Erfarenhet av entreprenadrätt är meriterande men inget krav. Som person är du prestigelös, du har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Du är intresserad av teknik, är pragmatiskt lagd och har affären i fokus. Du arbetar obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en central och spännande roll inom företaget med många kontaktytor både internt och externt. Du kommer ges stora förutsättningar att successivt utvecklas i rollen. Tjänsten är placerad på Eltels huvudkontor i Bromma.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Eltel med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Junior bolagsjurist till Eltel

Jurek Bemanning