juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Legal Counsel & Compliance Officer till Marsh

Ort
Utgår

2022-10-13

Ansök nu

Junior Legal Counsel & Compliance Officer till Marsh

Marsh är världens största försäkringsrådgivare. Vi hjälper några av Sveriges största företag att identifiera, analysera och hantera affärsrisker, vilket genererar en mer säker och förutsägbar vardag i en komplex och snabbföränderlig värld.

På Marsh blir du en del av ett globalt företag med över 75 000 anställda. I mer än 130 länder skapar och säkrar Marsh affärsmöjligheter för de största företagen genom råd om risker, riskhantering och försäkring.

Vi fortsätter att växa och söker nu en junior Legal Counsel & Compliance Officer till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats där du kommer att ha en central roll i vår fortsatta utvecklingsresa. Du erbjuds en varierande roll i en dynamisk och internationell arbetsmiljö tillsammans med drivna och passionerade kollegor. Marsh kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och härlig gemenskap.

Om rollen

I din roll på Marsh kommer du att ge råd och stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska och compliance-relaterade frågor.

I rollen ingår bland annat att upprätta och granska avtal, utbilda organisationen samt utveckla arbetsprocesser och rutiner. Du kommer även att hantera eventuella klagomål som inkommer och identifiera och analysera regelefterlevnadsrisker.

Du kommer att rapportera till Marsh VD i Sverige.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen med minst ett års relevant arbetslivserfarenhet inom försäkring på advokatbyrå, försäkringsbolag eller på ett försäkringsförmedlarbolag. Du ska gärna ha arbetat med regelverk såsom IDD och GDPR.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är kommunikativ, servicedriven och affärsmässig i ditt tänk. Du är självgående, strukturerad och trivs med att arbeta brett med olika arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen måste du även ha en god samarbetsförmåga då jobbet innebär mycket kontakter med medarbetare.

Då vi arbetar i en global organisation är det viktigt att du kan arbeta obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Elin Flodin på 072-360 73 29, elin.flodin@sharprecruitment.se eller Ivona Grbavac på 073-390 62 74, ivona.grbavac@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Junior Legal Counsel & Compliance Officer till Marsh

Sharp Recruitment & Consultants