juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Patent attorney - Mekanik

Företag Valea AB
Ort
Utgår

2022-12-25

Ansök nu

Junior Patent attorney - Mekanik

Är du i början av din IP-karriär?

Valea söker nu dig som vill växa in i rollen som patentombud och konsult inom det immaterialrättsliga området. Du har minst två års arbetslivserfarenhet från arbete med patent, företrädesvis från konsultverksamhet. För att utvecklas i rollen som patentkonsult kommer du att arbeta nära en mentor som kommer att hjälpa och stödja dig att förvärva unika kunskaper om tekniska, affärsmässiga och juridiska faktorer som är avgörande för våra kunders fortsatta konkurrenskraft.

För att bli framgångsrika över tid har Valea alltid satt kundrelationen i centrum och vi gör vårt yttersta för att skapa nära och långsiktiga samarbeten. Detta förhållningssätt genomsyrar alla kontakter våra medarbetare har med sina kunder, oavsett bransch och uppdragens storlek, och som medarbetare på Valea är det därför viktigt att du delar vår företagskultur. Förutom att alltid sätta kunden i fokus arbetar vi på Valea utifrån en prestationskultur där vi alltid agerar professionellt och engagerat. Att vara tillgänglig och empatisk i sin kundrelation såväl som kollegialt ser vi som en självklarhet.

Arbetsuppgifter

• Assistera kunder i patenteringsprocessen
• Söka information i olika databaser
• Granska och analysera teknik ur ett patenträttsligt perspektiv
• Författa tekniska texter och patentansökningar
• I samråd med kollegor och kunder finna nya uppfinningar att skydda
• Sköta kontakter med handläggare på nationella och internationella patentmyndigheter
• Skapa och vårda kundkontakter

Egenskaper

Du är naturligt affärsinriktad och kundfokuserad och trivs med att arbeta gränsöverskridande mellan våra kontor. Som person är du driven, utåtriktad och en lagspelare. Du hanterar flera språk och är en god kommunikatör i både tal och skrift. Du har en analytisk förmåga och är kreativ i ditt sätt att lösa problem samt har förmåga att bevara integriteten. Du är noggrann och stresstålig.

Som anställd har du möjlighet att bli aktieägare i Valea AB - ett företag som ägs helt av personalen.

Vill du vara med och skapa framtiden tillsammans med våra kunder, sänd då din ansökan så snart som möjligt till HR Manager Charlott Jonsson på jobb@valea.se. Vi utvärderar kontinuerligt alla ansökningar.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, märk din ansökan med ort.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Junior Patent attorney - Mekanik

Valea AB