juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Upphandlare till Vattenfall Heat Sweden

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Junior Upphandlare till Vattenfall Heat Sweden

Vill du utvecklas inom upphandling och samtidigt bidra till omställningen till ett fossilfritt liv inom en generation?

  

Procurement Heat Sweden genomför upphandlingar av entreprenader, material och tjänster som krävs för att driva, underhålla och utveckla värmeverksamheten. Procurement är en av de grundläggande funktionerna för att maximera det värde vi får av våra kapital- och driftskostnader. Procurement Heat Sweden är en del av Vattenfallskoncernens inköpsorganisation vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att arbeta i en liten grupp där vi ständigt delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

  

Dina huvudsakliga ansvarsområden som junior Upphandlare

  • Leda och driva upphandlingar inklusive kvalificering, anbud, utvärdering, förhandlingar samt förbereda beslut om tilldelning av kontrakt för Värme-projekt, för att säkerställa bästa värde i överensstämmelse med Vattenfalls mål och principer.

  • Förankra inköpsstrategier och mål med beställarens verksamhetsmål.

  • Utveckla och genomföra kategoristrategier för mindre kategorier och projekt.

  • Säkerställa att upphandlingar och inköp sker enligt lagar och regler (LUF samt interna policys).

  • Jobba med avtalsförvaltning inkluderande kommersiella frågor.

 

Placeringsort: Första hand Uppsala, alternativt Stockholm.

  

Som junior Upphandlare behöver du ha följande kvalifikationer

  • Du har en lämplig högskoleexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt är krav.

  • Yrkeserfarenhet av att driva upphandlingar och förhandlingar inom tjänster, entreprenad och varor, att utveckla kategoristrategier samt grundläggande kunskap inom offentlig upphandling är meriterande.

 

Som person är du analytisk, har ett tekniskt intresse och en förmåga att se hela affären. Du är en lagspelare som aktivt engagerar människor genom att dela med dig, hjälpa till eller begära hjälp när det behövs.

 

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Procurement Heat Sweden, Zsofia Svegårdh 073 038 96 13. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johan Macdonald, tfn 073-085 27 63.

  

Fackliga representanter är Michelle von Gyllenpalm & Leif Sjöberg (Akademikerna), Anders Bohlin (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

  

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 30 Maj.

  

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. 

Stärkta av vårt mål, vi är fast beslutna att möjliggöra att leva fossilfritt inom en generation!

  

#LI-SE

Dela detta jobb

Junior Upphandlare till Vattenfall Heat Sweden

Vattenfall AB