juridikjobb.se

Juridikstudent till stort elektronikbolag!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-26

Ansök nu

Juridikstudent till stort elektronikbolag!

Vill du arbeta på ett av Sveriges mest spännande företag och skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden? Vår kund skapar möjligheter för framtidens elektronik och söker nu en ny kollega som kan stärka upp deras juristteam. I rollen kommer du att ha användning av dina hittills förvärvad juridiska kunskaper, men också ha möjligheten till att förankra dem i arbetet! Sök tjänsten redan idag eftersom vi arbetar med urvalet löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en juridikstudent till vår kund inom elektronikbranschen. Bolaget är ett svenskt high-tech-företag som har varit verksam inom elektronikindustrin i mer än 30 år. De ligger i framkant av elektronikindustrin och de skapar världsledande produktionsutrustning för elektronik- och bildskärmstillverkningen samt för kapsling av elektroniska komponenter. Vidare är bolaget ett börsnoterat företag med stark global prägel.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och det kommer att vara långsiktigt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att arbeta med olika typer av avtal med försättsblad där du kommer att ha nytta av dina kunskaper i juridik för att lokalisera rätt information i avtalen. Vidare kommer du ta emot färdiga avtal med försättsblad som anger hur avtalen ska arkiveras. Du kommer att vara del av ett trevligt och empatiskt team där du arbetar självständigt men har möjlighet att stämma av med erfarna kollegor.

Du kommer till exempel att:

  • Kontrollera att uppgifterna på försättsbladet stämmer

  • Ha viss kontakt med de som har lämnat in avtalen

  • Skriva in uppgifter på försättsbladet digitalt

  • Scanna avtal och bilagor

Tjänsten passar dig som redan nu under studierna vill komma ut i arbetslivet och skaffa dig värdefull erfarenhet. Erfarenhet som du kommer att ha nytta av både i din utbildning och vidare i arbetslivet. Vidare passar tjänsten dig som värdesätter ett arbete på ett spännande företag som ligger i framkant.

Vi söker dig som

  • Studerar på juristprogrammet och går din tredje eller fjärde termin på juristprogrammet med tidigast examen 2023

  • Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift då båda språken krävs för rollen

Som person har du ett ordningssinne och du är alltid noggrann i ditt arbete. Vidare har du ett kritiskt förhållningssätt när du tar dig an avtal och försättsblad. Förutom det är du engagerad och lösningsfokuserad där du driver arbetsuppgifter framåt, men där du även kan vara tålmodig när det behövs.

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: 4 timmar i veckan alternativt 8 timmar varannan vecka under kontorstider

  • Placering: Stockholm, Täby

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Juridikstudent till stort elektronikbolag!

Academic Work