juridikjobb.se

Om dig

Du har en Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ samt trivs med att arbeta självständigt. Byrån tillhandahåller internutbildning, erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska såväl som på engelska.

Din profil

Kompetenser
KRAV
Juristexamen

Språk
KRAV
Svenska:
Engelska:

Körkort
 B

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter, arbetstagare såväl som arbetsgivare. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt. RiVe Juridiska Byrå AB söker nu en Biträdande jurist till vårt processteam inom arbetsrätt. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förhandla med motparter samt även att processa i domstol. Syftet är att du på sikt ska utvecklas att bli en av byråns specialister i arbetsrätt.

Övrigt

Lön
Byrån erbjuder pensions- och sjukvårdsförsäkring.

Anställningsvillkor
Byrån har goda kontakter med lokala fastighetsbolag och kan assistera med att ordna boende.

Arbetsplats
Borlänge

Om oss

Vi erbjuder vassa och inspirerande kollegor, motiverande löne- och anställningsvillkor, goda karriärmöjligheter, samt nya och fräscha lokaler i hjärtat av Borlänge. Byrån är en av landets ledande arbetsrättsbyråer och erbjuder spännande och utmanande uppdrag över hela Sverige.

 http://www.rive.se

Jurist

Ort
Utgår

2019-04-11

Ansök nu

Dela detta jobb