juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist

Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Jurist

Om jobbet

Vi är en koncern med fyra dotterbolag. Verksamheterna beräknas omsätta lite över 100 miljoner kronor under år 2022 och avser att inom kort påbörja en expansiv utveckling av två av dotterbolagen.

Koncernmoderbolaget handlägger även specialgruppsärenden inom arbetsrättens område, vilket generellt sett är stora arbetsrättsliga förhandlingsuppdrag åt huvudsakligen internationella klienter.

Internutbildning avseende samtliga arbetsuppgifter kommer att ges.

I tjänsten som bolagsjurist kommer du att arbeta nära koncernledningen. Du kommer att biträda vid speciella förhandlingsuppdrag, dels arbeta med företagsutveckling, dels med avtalsanalys eller avtalsskrivande, dels med tillsynsärenden, dels med interngranskningar och revisioner, dels med rekryteringsfrågor, dels med utbildningsfrågor, dels med analysarbeten, dels som strategiskt bollplank, dels vid behov att täcka upp olika delar av organisationen där behov temporärt föreligger, dels med att i övrigt biträda koncernledningen i alla och envar av deras uppdrag eller med alla och envar av deras uppgifter där de är.

Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och tillgänglighet och kommer att utföras ofta hemifrån, ibland på annan ort i Sverige och ibland utomlands.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Stockholm i Stockholms län.

Arbetsgivaren

A.M.R & Partners Holding AB

Dela detta jobb

Jurist

A.M.R & Partners AB