juridikjobb.se

Jurist i Malmö

Ort
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

Jurist i Malmö

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
- Jurist, allmän domstol -  2-4 års erfarenhet

Utbildning

Krav
- Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Språk

Krav
- Engelska
- Svenska

Körkort

Krav
- B

Om jobbet
Lön: 50 000 kr / mån
Semester: 30 dagar / år

Verksamheten söker en ambitiös och driven jurist till anslutet team intresserad av att utvecklas i rollen som specialistförhandlare på arbetsrättens område.

Byrån har idag ett 30-tal anställda och söker nu ett tillskott i form av en ytterligare jurist (med svensk juristexamen / jur.kand) och som är flexibel, lösningsorienterad och kommunikativ. Hos oss är klienten alltid i fokus, och för att passa i rollen som jurist hos oss ställs höga krav på att du är engagerad, professionell och serviceinriktad. För dig är det en självklarhet att alltid sätta klientens rätt och intressen först. Du har förmågan att inge trygghet och förtroende, samtidigt som du arbetar aktivt, strukturerat och målmedvetet för att leverera bästa möjliga resultat. Du är självsäker, självständig och har hög arbetsmoral.

I rollen som jurist (och blivande specialist) arbetar du främst med utomrättsliga förhandlingsuppdrag, men även efter viss tid med arbetsrättsliga tvister i domstol. Du företräder såväl arbetsgivare som arbetstagare. Du är duktig på att formulera dig väl på både svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

Byrån tillhandahåller internutbildningar, goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda lönevillkor.

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Dela detta jobb

Jurist i Malmö

A.M.R & Partners AB