juridikjobb.se

Rive Juridiska Byrå AB

Jurist, allmän domstol

Om jobbet
Byrån växer och söker nu jurister till Skåne.

Byrån är en av landets ledande specialistbyråer och med 30 anställda även Sveriges största byrå inom arbetsrätt, vi erbjuder avancerade uppdrag åt väldigt spännande klienter, sannolikt marknadsledande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.

Du har Jur. kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. Erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk, snabbtänkt, kommunikativ och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Du är skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

RiVe Juridiska Byrå är Sveriges största arbetsrättsbyrå. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu ytterligare jurister till vårt förhandlingsteam. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist förhandlare.

Byrån har kontor i Malmö, men arbetet innefattar även arbete på andra orter.

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Malmö i Skåne län.

Arbetsgivaren
Rive Juridiska Byrå AB. Anställningsform: Tillsvidare. Körkort: Krav B

Se företagsprofil

http://www.rive.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurist i Skåne

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb