juridikjobb.se

Logo

Jurist inom Corporate Commercial till spännande bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Jurist inom Corporate Commercial till spännande bolag

Jurist inom Corporate Commercial till spännande bolag sökes!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en bolagsjurist för ett konsultuppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med kund – och leverantörsavtal, gärna från konsultverksamhet. I arbetet ingår att upprätta och granska kund samt leverantörsavtal som har B2B-strukturer.

Du kommer att stötta våra kundteam med juridiska frågor och det är meriterande om du har förhandlingsvana och kan delta i förhandlingar med våra kunder och leverantörer.

Start så snart som möjligt

Vem är du?
Du har en juristexamen och minst 3 års erfarenhet av att arbeta som jurist, gärna från affärsjuridisk byrå med inriktning mot kommersiell avtalsrätt.. Det är meriterande om du har intresse för upphandlingsjuridik. Du är affärsmässig, social, kommunikativ och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Joakim Folmer Hansen, Manager interim på tel 073-9879722 eller joakim.folmerhansen@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Jurist inom Corporate Commercial till spännande bolag

Jurek Bemanning