juridikjobb.se

Vi gör juridiken tillgänglig på nya sätt via digitala lösningar och juridisk kompetens. Vill du analysera, förklara och informera om juridik? Är du duktig på att hitta det viktiga i ett stort informationsflöde? Då kan du vara den vi söker. 

Vi erbjuder dig en chans att fördjupa dig inom mark- och miljöområdet. Din roll är att bevaka utvecklingen noggrant och ge våra våra användare information om hur utvecklingen påverkar dem. Du ingår i vår stora redaktion med ämnesinriktade jurister och uppdaterar våra djuplodande juridiska informationstjänster. Det gör du bland annat genom att skriva sammanfattningar och kommentarer. Du samarbetar också med våra externa författare. 

Vi arbetar med juridiken på flera olika sätt, bland annat med databaser och juridiska informationstjänster, webbkurser, kundanpassade och öppna utbildningar samt juridisk rådgivning. Som jurist hos oss har man möjlighet att vara delaktig i alla dessa delar, i mån av kompetens och intresse. För en person med rätt profil finns mycket goda möjligheter till framtida utveckling och en anställning tills vidare hos oss.

Hos oss arbetar jurister med olika ämneskompetenser och olika lång arbetslivserfarenhet. Nu vill vi förstärka vår grupp med en jurist inom mark- och miljörätten. Inom det området jobbar vi med att analysera och kommentera rättsutvecklingen på djupet. Dessutom erbjuder vi utbildningar och juridisk rådgivning. 

Vi söker dig som vill följa händelseutvecklingen på ditt område noggrant och skapa kundanpassad information. I juristrollen ingår också rådgivning och att delta i utbildningar av olika slag.

Du behöver vara en mycket duktig jurist och bra på att formulera dig och informera. Självklart är noggrannhet och kvalitet viktiga ledord för oss. JP Infonet är ett expansivt och snabbfotat företag och för att passa hos oss behövde du vara kreativ, flexibel och affärsinriktad.

Det är självklart en merit om du har arbetat med juridiken inom mark och miljö. Men om du till exempel har fördjupat dig i området under juridikstudierna så är det också en merit som vi beaktar.

JP Infonet AB är ett av landets ledande informationsförmedlare inom juridik. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla stan i Stockholm, i Karlstad och i centrala Helsingborg. Tillsammans är vi ca 80 anställda, varav nästan hälften jurister. Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning

Körkort

Varaktighet, arbetstid
6 månader eller längre
Heltid

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-06-14

Vi gör löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner

Redaktionschef Eva Lillie 
eva.lillie@jpinfonet.se 
0737086226 

Arbetsgivare
JP Infonet AB

Jurist inom mark och miljö till expansivt informationsföretag

Företag JP Infonet AB
Ort
Utgår

2018-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb