juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jurist, Ludvig & Co Uppsala

Ansök nu

Jurist, Ludvig & Co Uppsala

Vill du vara med och göra skillnad på en av Sveriges största juristbyråer? Ludvig & Co (fd. LRF Konsult) erbjuder dig som jurist en bred kundbas som tillåter dig att vara både generalist men också möjligheten att nischa dig som specialialist inom olika områden. 

Som jurist hos oss får du arbeta självständigt med utmanande uppdrag samtidigt som vi som arbetsgivare värdesätter att du har en fritid och ett privatliv utanför din yrkesroll. 

Därför kommer du trivas hos oss

Ansvarig chef Magdalena Moranska berättar:

På kontoret i Uppsala blir du en del av ett team på ca 25 medarbetare. Juristteamet består idag av 3 medarbetare. Som grupp värdesätter vi samarbetsvilja samt prestigelöshet och tillsammans så arbetar vi med ett proaktivt arbetssätt. Som chef drivs jag av affärsmässighet samt utveckling och förväntar mig professionalism och engagemang av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler och även växa på fler marknader. För oss är det viktigt att vi alltid är genuina och professionella i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang bakom det vi gör. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, ekonomi, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. Tillsammans kan ni därför alltid hjälpa kunderna med ett extra steg, och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten 

Som jurist hos oss inkluderar ditt arbete:

  • Juridisk rådgivning inom affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte eller ekonomisk familjerätt till våra befintliga kunder

  • Ansvar för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder

  • Skapa ett internt och externt nätverk och ständig hålla dig uppdaterad i branschaktuella händelser

Som anställd hos oss har du alltid möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag. I din roll som jurist hos oss är en central uppgift att samverka med ekonomer, affärsrådgivare och fastighetsmäklare för att tillgodose kundens behov av rådgivning.

För att lyckas behöver du

  • Ett stort yrkesmässigt engagemang

  • Juristexamen

  • Erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete

Processvana samt tidigare erfarenhet av konsultrollen eller inom serviceyrke är meriterande. Som person tycker du om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. 

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant!

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer ske löpande, har du någon fråga kring tjänsten så tveka inte på att höra av dig till ansvarig chef Magdalena Moranska på tel. 0498 20 67 56 eller via magdalena.moranska@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! 

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst. 

Sökord: Jurist, bolagsjurist, familjerätt, familjerättsjurist, fastighetsrätt, affärsjurist, affärsjurist jobb, law, juridik, affärsjuridik, generationsskifte, advokat, advokatbyrå, immaterialrätt, paralegal, konsult, senior jurist, skattejurist, skatt

 

Dela detta jobb

Logo
Jurist, Ludvig & Co Uppsala

LUDVIG & CO