juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Jurist, Ludvig & Co Värnamo

Företag LUDVIG & CO
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Jurist, Ludvig & Co Värnamo

Vill du jobba på en av Sveriges största juristbyråer? Lockas du dessutom utav möjligheten att få arbeta i en dynamisk miljö med ett härligt och kompetent team? I rollen som jurist hos Ludvig & Co ges du möjlighet att utvecklas och arbeta inom olika rättsområden.

OM FÖRETAGET
Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med cirka 1300 medarbetare på 130 orter och över 75 000 kunder. Företaget erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi och skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling, som ger affärsnytta för småföretagare.

Ludvig & Co kontor ligger i centrala Värnamo där det totalt arbetar 15 personer. Företaget är framåtsträvande och vill nu förstärka teamet med en jurist som kommer att vara en bidragande faktor till företagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer att bli en del av ett härligt team beståendes av olika spetskompetenser. För sjätte året i rad har företaget blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Ludvig & Co är en arbetsgivare som värdesätter personlig utveckling, gemenskap och en hållbar livsstil. Som anställd ska du känna att du ges mycket ansvar samtidigt som du själv kan styra din tid och vardag. Du erbjuds en tydlig kunskapsmässig utvecklingskurva i en dynamisk och platt organisation där du snabbt får anta stort ansvar - samtidigt som du har roligt på jobbet!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som jurist får du utifrån din egen erfarenhet ansvara för egna kunduppdrag. Du levererar juridisk rådgivning inom ekonomisk familjerätt, generationsskifte, fastighetsrätt eller affärsjuridik till kund enligt företagets kvalitetsprocesser. En viktig del i rollen blir även att arbeta med merförsäljning och att samverka med olika samarbetspartners samt hålla dig uppdaterad i branschaktuella händelser.

Du arbetar i ett nära samarbete med övriga jurister, rådgivare och fastighetsmäklare på företaget för att tillgodose kundens behov av rådgivning. I rollen har du även möjlighet att själv påverka inriktningen på dina uppdrag utifrån intresse och efterfrågan från kund.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

- Juristexamen
- B-körkort samt tillgång till bil
- Du talar och skriver obehindrat på svenska

Följande erfarenheter är meriterande

- Juridiskt arbete
- Konsultroll
- Annat språk än svenska

Vi söker dig med ett genuint serviceinriktat förhållningssätt som vill arbeta på ett företag där kunden är i fokus. Som person är du affärsmässigt orienterad och trivs i en roll med stort ansvar. Då du kommer att få möjligheten att utveckla långsiktiga samarbeten är det viktigt att du har förmågan att skapa och bevara goda relationer till andra människor. Du visar ett stort intresse för andra och du är bra på att lägga detaljer på minnet. Vidare är du prestigelös och pragmatisk då ditt dagliga arbete kommer vara högst varierande.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och vi vill därför uppmana dig söka tjänsten omgående. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta Christoffer Lewinowitz på tel. 0383-594 56 eller Maria Nilsson 0370-692 211.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Jurist, Ludvig & Co Värnamo

LUDVIG & CO