juridikjobb.se

Jurist, Ludvig & Co Stockholm

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Jurist, Ludvig & Co Stockholm

Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är en av Sveriges största privatägda juristbyråer. Vi har inlett ett samarbete med Lexly (tidigare avtal24) för att kunna erbjuda digitala juridiska tjänster och göra juridiken tillgänglig för alla.

Vårt team i Stockholm, som jobbar med digital juridisk rådgivning, fortsätter nu att växa och söker fler jurister inom familjerätt som vill vara med på vår utvecklingsresa. Du blir en i teamet bland kunniga, drivna och engagerade kollegor. Hos oss får du arbeta med en tydlig värdegrund och meningsfulla arbetsuppgifter.

På Ludvig & Co strävar vi alltid efter ett kundbemötande i världsklass. Utöver juridiken blir du en del av ett bolag med specialister inom ekonomisk rådgivning, skatterådgivning, fastighetsförmedling och affärsutveckling. För femte året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Om tjänsten
I rollen som familjerättsjurist hos oss blir ditt uppdrag att ta ansvar för att kundernas juridiska behov tillgodoses genom rådgivning och avtalsskrivning. Du kommer ansvara för bland annat:

  • Att genomföra digitala kundmöten per telefon eller video

  • Att självständigt upprätta familjerättsliga avtal såsom testamenten, bodelningar och äktenskapsförord - Att delta i att utveckla våra digitala tjänster, ständigt förbättra och effektivisera arbetsprocesser

Vem är du?

  • Vi söker dig som är en affärs- och kundorienterad jurist. Du behöver tycka om att möta människor i olika livssituationer och att vilja arbeta i ett engagerat team med högt tempo och höga krav. För att trivas hos oss behöver du vara driven, resultatinriktad och ansvarstagande.

  • För att lyckas hos oss behöver du

  • Vara resultat- och målinriktad

  • Vara utåtriktad, förtroendeingivande och ha förmåga att skapa goda relationer Kunna uttrycka komplexa saker på ett enkelt och begripligt sätt i såväl tal som skrift Ha hög arbetskapacitet och ett stort ansvarstagande

  • Trivas med att arbeta i högt tempo och snabbt kunna skifta fokus

  • Vara prestigelös, ha en positiv attityd och vara en problemlösare

Vad kan Ludvig & Co erbjuda dig?
Hos oss får du ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ingå i en organisation med korta beslutsvägar och stort fokus på kundbemötande, professionalitet och försäljning. Söker du en dynamisk miljö präglad av service, glädje och tillväxt är Ludvig & Co rätt för dig. Här får du möjlighet att växa och utvecklas med bolaget.

Låter det här som något för dig?
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt!

 

Dela detta jobb

Jurist, Ludvig & Co Stockholm

Yobber AB