juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist med fokus på bolagsrätt till RosholmDell

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Jurist med fokus på bolagsrätt till RosholmDell

RosholmDell är en entreprenörsdriven affärsjuridisk byrå. Våra klienter består av allt från börsnoterade bolag, regioner, kommuner och ägarledda företag till start-ups. Byråns fokusområden är bolagsrätt, transaktioner, riskkapital, fastigheter och entreprenader, inköpsfrågor, kommersiell tvistlösning, offentlig upphandling, arbetsrätt och IT-rätt. Dessutom är vi ledande i Sverige inom järnvägs- och kollektivtrafikområdet. Vi är verksamma i Helsingborg, Malmö, Växjö, Kalmar och Stockholm.

Vårt arbete genomsyras av nära kontakter med det lokala näringslivet. Vårt mantra att leverera Användbar Juridik i kombination med ett intresse för att förstå våra kunders affärer har i hög utsträckning möjliggjort vår egen expansion.

Vem söker vi

Vi söker en ny kollega till våra kontor i Malmö och Helsingborg med fokus på bolagsrätt som brinner för att utveckla, driva och marknadsföra, allt som del av vårt team och samtidigt med stort eget ansvar. 

För att passa in hos oss är det viktigt att du är solidarisk, noggrann, driven, affärsorienterad och prestigelös.

Du accepterar behovet av hög tillgänglighet i kombination med god affärsmässig förståelse samt har ett intresse för juridikens roll i klientens verksamhet.

Vad erbjuder vi dig

Som jurist hos oss på RosholmDell kommer du att vara en viktig del i byråns utveckling i en expansiv region.

Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår platta organisationsstruktur utan detaljstyrning.

Vi ger våra medarbetare stor frihet att ta egna initiativ, äga frågor och driva ärenden med egen klientkontakt. Detta är möjligt bland annat eftersom vi arbetar med månadsvis resultatorienterad coaching som aktivt stöttar din utveckling, inklusive en specialisering i våra verksamhetsgrupper.  

Jag växer av att anförtros eget ansvar tidigt i karriären och det öppna samtalsklimatet passar mig.

Nathalie Andersson, biträdande jurist

För oss är det viktigt att du har möjlighet att planera din egen tid och ditt liv. Därför har du exempelvis möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker efter dig som är Senior Associate (eller motsvarande) och har minst fem års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Du är en skarp och erfaren jurist som är driven, ansvarstagande och har förståelse för kundens affär.  Du ska ha avslutat juristexamen från ett juristprogram eller från ett affärsjuridiskt program med goda resultat. Meriterande är avslutad notarietjänst.

Då många av våra klienter arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du kan arbeta obehindrat på engelska.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27 eller skriv till zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Om RosholmDell

Vi är ca 25 jurister som gör juridiken förståelig och hanterlig för våra klienter enligt vår devis ”Användbar Juridik”. Vår styrka som byrå och arbetsgivare är vårt LEAN-arbete med ett stort antal egenutvecklade verktyg som gör våra produkter bättre, vårt liv lättare och förseningar eller kvalitetsbrister sällsynta. Vi förhåller oss dessutom till en rad enkla principer som vi tillsammans som byrå har tagit fram. Exempelvis handlar det om viljan att alltid ge sitt bästa för kunden, solidaritet och att endast enkla lösningar har utsikt till framgång. Vi är professionella men ogillar krångel, tungroddhet och prestigetänkande. Läs gärna mer om oss på rdlaw.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Jurist med fokus på bolagsrätt till RosholmDell

Sharp Recruitment & Consultants